Zorg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Projectvloeren Nederland in de zorg

+ meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren voor de zorg

+ alle gerenommeerde merken vloeren voor de zorg

+ u heeft er geen omkijken naar, wanneer wij de nieuwe vloeren in uw zorginstelling leggen

+ wij regelen alles voor de bewoners

+ offerte tegen scherpe prijzen

Hieronder vindt u een keuze menu om heel gericht te zoeken, naar wat voor uw zorginstelling de beste vloeroplossing is:

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-01

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-02

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-03

Meer informatie

 

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke vloeren voor zorginstellingen. Wij bieden u vloeren voor de zorg aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we u graag uit handen nemen.

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Een nieuwe vloer voor een zorginstelling moet een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Ook technische aspecten spelen een rol, zoals de meest geschikte poolstructuur voor rollators, rolstoelen en bedden.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. Dit valt onder onze tikkie anders service zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze ‘stel uw eigen vloer samen‘ service.

Bekijk hier onze producten:

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op