Projectvloeren Nederland: vloeren voor de zorg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke vloeren voor zorginstellingen. Wij bieden u vloeren voor de zorg aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we u graag uit handen nemen.

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Een nieuwe vloer voor een zorginstelling moet een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Ook technische aspecten spelen een rol, zoals de meest geschikte poolstructuur voor rollators, rolstoelen en bedden.

Dus waarom een vloer voor de zorg via Projectvloeren Nederland?

  • Wij beschikken over ruim 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren binnen de zorg;
  • In ons assortiment beschikken wij over alle gerenommeerde merken;
  • Wij zorgen ervoor dat u (en eventuele bewoners) geen hinder ondervinden van het leggen van de nieuwe vloer;
  • Wij regelen daarnaast alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat de bewoners geen hinder ondervinden;
  • Wij kopen grootschalig in bij onze fabrikanten, waardoor wij u scherpe prijzen kunnen bieden.

 

Hieronder vindt u een keuze menu om heel gericht te zoeken, naar wat voor uw zorginstelling de beste vloeroplossing is:

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-01

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-02

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-03

Meer informatie

 

De vloerenmonitor

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. Dit valt onder onze tikkie anders service zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze ‘stel uw eigen vloer samen‘ service.

 

Bekijk onze producten

 

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

PRACHTIGE VLOER VOOR ONS NIEUWE KANTOOR IN HARTJE DEN BOSCH

 Op het moment dat wij gingen verhuizen hebben wij Projectvloeren Nederland ingeschakeld voor het leggen van een nieuwe vloer. Wij moesten snel schakelen want de tijd tussen het verlaten van het oude pand en intrek nieuwe pand was kort. Het was voor ons super fijn dat zij zich konden aanpassen aan onze planning. De vloer was dan ook in no-time gelegd. En dat, zonder dat het ten koste is gegaan van de kwaliteit. Wij vinden het fijn dat de vloer volledig aansluit bij de rest van ons interieur. Naast de nieuwe vloer hebben zij ook een schoonloop mat aangebracht, zodat er geen vuil op onze nieuwe vloer terecht komt. Al met al een prachtige vloer voor ons nieuw kantoor in hartje den Bosch. Wij zijn heel blij met het resultaat en bevelen Projectvloeren Nederland dan ook zeker aan.

Directie 24 Uurs Zorgloket

‘GEZIEN DE ERVARING MET PROJECTVLOEREN NEDERLAND IN DE AFGELOPEN 5 JAAR, HAD IK EERLIJK GEZEGD OOK NIET ANDERS VERWACHT. HET LOOPT ALTIJD ZO LEKKER’

”In week 50 en 51 van 2018, heeft Projectvloeren Nederland op onze locatie Honsbergen, de vloer vernieuwd op de begane grond en in de hal. Voor een gebouw met 225 appartementen, waarvan bijna alle voorzieningen op de begane grond zijn, is dit een cruciale verkeersruimte. Uiteindelijk is ervoor gekozen om Tarkett vinylstroken over een tegelvloer heen te leggen. Er kwamen genoeg zaken bij kijken om je als opdrachtgever zorgen over te maken: veel egaliseren, soepele aansluitingen maken op de liftschachtdeuren en bewoners omleiden.

Uiteindelijk is alles heel erg soepel verlopen en heeft Projectvloeren Nederland het project binnen de gestelde tijd afgerond. Het project is uitgevoerd door prettige en vriendelijke werklieden. Fijne bijkomstigheid was dat de bewoners geen klachten hebben gehad! Al met al heeft dit geresulteerd in een schitterend eindproduct.

Wederom een mooi en betrouwbaar uitgevoerd werk van Projectvloeren Nederland. Gezien de ervaring met Projectvloeren Nederland in de afgelopen 5 jaar, had ik eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. Het loopt altijd zo lekker. Neemt niet weg dat deze positieve feedback volkomen terecht is en volledig verdiend!”

    

Dirk-Jan Woudt – Cocon Wonen

‘TEVREDEN MET HET EINDRESULTAAT’

IMG_0583

Talma Borgh, een woonzorg-centrum die zorg- en dienstverlening bieden voor mensen die niet meer thuis kunnen wonen, vroeg mij te helpen bij het aanpakken van het bestaande interieur. Het is erg belangrijk voor Talma Borgh dat de cliënten zich er thuis voelen. De vloer in de gang en het restaurant moest vervangen worden. ARX interieur maakte een ontwerp. Voor de nieuwe vloer benaderde ik Projectvloeren Nederland uit Duiven. Dit is alle partijen erg goed bevallen en Talma Borgh en haar bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Een nieuwe vloer van marmoleum en flotex.

Ed van Vijgh van Aenig.nl i.o.v. woonzorg-centrum Talma Borgh

‘TOPWERK GELEVERD ZORGCENTRUM SAVELBERG’

pandWij, van het Regelloket Wonen hadden voor een groot project in Zorgcentrum Savelberg de expertise ingeschakeld van Projectgordijnen Nederland. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Sjaak en Eef, maar ook over de mannen op de werkvloer. Ze krijgen allen een groot compliment over hoe alles is verlopen wat betreft vitrage, overgordijnen en rails. Er is echt topwerk geleverd. We hebben alle klanten nagebeld en ze zijn allemaal heel tevreden over de werkzaamheden die via Het Regelloket Wonen en Projecten Nederland zijn verricht. Dat zegt genoeg….

Anja Arnts, Algemeen manager van het Regelloket Wonen
 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op