Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service
tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Projectvloeren Nederland in de zorg

+ meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren voor de zorg

+ alle gerenommeerde merken vloeren voor de zorg

+ u heeft er geen omkijken naar, wanneer wij de nieuwe vloeren in uw zorginstelling leggen

+ wij regelen alles voor de bewoners

+ offerte tegen scherpe prijzen

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke vloeren voor zorginstellingen. Wij bieden u vloeren voor de zorg aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we u graag uit handen nemen.

Hieronder vindt u een keuze menu om heel gericht te zoeken, naar wat voor uw zorginstelling de beste vloeroplossing is:

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-01

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-02

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-03

Meer informatie

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Een nieuwe vloer voor een zorginstelling moet een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Ook technische aspecten spelen een rol, zoals de meest geschikte poolstructuur voor rollators, rolstoelen en bedden.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. In de zorgsector werken wij intensief samen met Het Regelloket Wonen: een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in het coördineren van alles rondom het verhuizen van ouderen naar een zorginstelling. Wij voldoen volledig aan de eisen van de 13-dagen regeling omdat we via het regelloket ook binnen de gestelde termijn alles kunnen regelen voor de nabestaanden.

Dit alles noemen wij een tikkie anders zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze ‘stel uw eigen vloer samen‘ service.


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Mogen wij bij u over de vloer komen?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
Fax. 026-321 18 49
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op