PVC vloer visgraat kantoor Projectvloeren Nederland onze producten

De perfecte kantoorvloer

Kantoorvloeren bij Projectvloeren Nederland

Functioneel én esthetisch

Op zoek naar een speciale vloer voor bij jou op kantoor? Bij Projectvloeren Nederland ben je in ieder geval aan het juiste adres! Wij leggen al 30 jaar bedrijfsvloeren en kantoorvloeren van hoge kwaliteit. Een kantoorvloer moet makkelijk te onderhouden zijn, maar ook het design moet natuurlijk aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie.

Bij Projectvloeren Nederland vinden wij het belangrijk dat je geen omkijken hebt naar het leggen van jouw nieuwe kantoorvloer. Het is daarom ook mogelijk om de vloer buiten kantoortijden te leggen. Zo hebben jou en je collega’s er zo min mogelijk last van. Advies van onze ervaren vakmensen? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Vloeren voor kantoren

Waar moet je op letten?

Kantoorvloeren moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en comfortabel voor medewerkers. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor kantoorvloeren, elk met hun eigen voordelen. Op deze pagina zullen we de belangrijkste factoren bespreken waar rekening mee gehouden moet worden bij het kiezen van een vloer voor jouw kantoor.

Houten kantoorvloer Projectvloeren Nederland
Kantoor linoleum vloer betonlook Projectvloeren Nederland
Projectvloeren Nederland marmoleum kantoorvloer header

Duurzaamheid

Kantoorvloeren moeten bestand zijn tegen veel verkeer en slijtage, vooral op drukke plekken zoals bij de ingang en in gangpaden. Betonlook vloeren en keramische tegels zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak maar kunnen soms kil overkomen. Een trend die niet weg te denken is zijn de zogenaamde losleg vloeren, of looselay, in PVC of tapijttegel. Na gebruik halen wij ze op voor een re-entry programma waarna ze dienen als grondstof voor nieuwe producten.

Veiligheid

Het is belangrijk om te kiezen voor een vloer die veilig is voor medewerkers om op te lopen en uitglijden te voorkomen. Alle kantoorvloeren hebben antislip-eigenschappen en zijn daarom een veilige keuze. De een meer dan de ander.

Projectvloeren Nederland branche kantoor vloeren
Projectvloeren Nederland referenties
Projectvloeren Nederland projecttapijt grijs met groen

Horeca projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...
Fazantenbos Bavinckhouse project

Bavinckhouse | Amstelveen

Ook in kantoorruimtes blijft de PVC visgraat vloer immens populair. Zo legden we in business center Bavinckhouse in Amstelveen een duurzame, strakke P...
Projectvloeren Nederland rubber vloeren fitness vloer

Stokholm Gym | Dordrecht

Bij Stokholm Gym in Dordrecht mochten we in opdracht van Intriplo, deze superstrakke, antislip, geluidsdempende vloer met betonlook kleur leggen. ...