Grijze tapijtvloer met patroon branches Projectvloeren Nederland

Onze branches

De perfecte vloer voor iedere branche

Verschillende branches hebben natuurlijk verschillende wensen als het aankomt op vloeren, projectinrichting en stoffering. Zo heeft de zorgbranche vaak behoefte aan hygiënische vloeren en separatiegordijnen, terwijl de onderwijsbranche meer gebaad is bij een onderhoudsarme vloer en bijvoorbeeld toneelgordijnen. Gelukkig hebben we bij Projectvloeren Nederland alles in huis om vloeren en projectstoffering van topkwaliteit te leveren voor iedere branche.

Ervaring in elke branche

In de 30 jaar dat we werkzaam zijn, hebben we namelijk al heel wat vloeren mogen leggen en die ervaring dragen we graag uit in ons werk. Hierdoor weten we precies tegen welke uitdagingen jij aanloopt als het aankomt op een nieuwe vloer of projectinrichting. Of het nu gaat om horecavloeren, zonwering, vloeren voor in (nieuw)bouwprojecten of heel iets anders: Projectvloeren Nederland staat voor je klaar.

nederland

Landelijke dekking

We komen graag bij je langs. Waar in Nederland je bedrijf ook zit.

30 jaar vakmanschap schroevendraaier en steeksleutel

30 jaar vakmanschap

Met ruim 30 jaar in het vak hebben wij ruime ervaring met verschillende bedrijfsvloeren.

24/7 bereikbaar

24/7 inzetbaar

Wij werken ook in de avond en in het weekend. Net wanneer het voor jou uitkomt.

In- en uitruimservice

In- en uitruimservice

Wij ruimen alles uit en, na oplevering, ook alles weer in.

ISO gecertificeerd

Gratis inmeten

Inmeten op locatie: Wij komen graag bij jou op locatie om alles correct in te meten.

De vloerenspecialist voor elke branche

Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt. Al 30 jaar lang leggen onze eigen vakmensen vloeren van topkwaliteit voor elke branche. Wij staan niet voor niets in de top 10 vloerenbedrijven van Nederland. Een echte vloerenspecialist! Met onze service zorgen wij ervoor dat onze klanten bij ons terug blijven komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld zeer scherpe prijzen bieden, omdat we grootschalig inkopen bij hoog aangeschreven fabrikanten.

Nét dat beetje extra service

Onze toegevoegde waarde gaat verder dan alléén een scherpe prijs. Zo weten we door een goede inventarisatie vooraf zeker welke werkzaamheden nodig zijn en heb je geen (financiële) verrassingen achteraf. Daarnaast zijn we 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week en zorgen we ook voor het in- en uitruimen van bedrijven, scholen en zorginstellingen, wanneer we aan de slag gaan met onze inrichtingsprojecten. Hierdoor kun je ongestoord doorwerken. Wel zo makkelijk! Na het leggen van de vloer kun je gegarandeerd jarenlang genieten van de vloer: wanneer wenselijk onderhouden wij jouw vloer namelijk ook. Jouw gemak staat bij ons dan ook voorop: één telefoontje en wij regelen de rest!