Onze projecten

Projectvloeren Nederland header homepage

Onze projecten. Daar zijn we trots op. In de afgelopen 30 jaar hebben we heel wat organisaties blij mogen maken met onze vloeren, projectinrichting en projectstoffering. Maar, een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus ben je benieuwd naar het vakmanschap van onze ervaren vloerenleggers? Of wil je weten wat er allemaal mogelijk is met een bedrijfsvloer? Bekijk dan hier een greep uit een aantal van onze mooiste projecten.

The Collection | Amsterdam

Traprenovatie

Projectvloeren Nederland heeft op de Keizersgracht in Amsterdam de trappen uitgevoerd met een natuurlijk tapijt van Sisal. De monumentale grachtenpanden zijn allemaal high end gerenoveerd en zo zijn adembenemende moderne kantoorruimtes ontstaan. Het traject is prima verlopen en vooral het vakmanschap van de mannen van Projectvloeren Nederland valt op. Geen haastwerk maar ambachtelijk handwerk waardoor het elan van de locaties nog beter uitkomt. Prima staaltje vakwerk!

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Tapijt Press centre

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de ruimte zagen, wisten wij genoeg. Een uitdaging waar wij bij Projectvloeren Nederland wel van houden!

Fazantenbos Bavinckhouse project

Bavinckhouse | Amstelveen

PVC Kantoor

Ook in kantoorruimtes blijft de PVC visgraat vloer immens populair. Zo legden we in business center Bavinckhouse in Amstelveen een duurzame, strakke PVC vloer in visgraat motief.

Projectvloeren Nederland rubber vloeren fitness vloer

Stokholm Gym | Dordrecht

PVC Sportschool

Bij Stokholm Gym in Dordrecht mochten we in opdracht van Intriplo, deze superstrakke, antislip, geluidsdempende vloer met betonlook kleur leggen.

Eurocaps tapijttegels Projectvloeren Nederland

Eurocaps | Rotterdam

Tapijttegels Kantoor

Bij Eurocaps in Rotterdam zorgen de nieuwe tapijttegels niet alleen voor prettige akoestiek en lichtreflectie, ze lopen ook ontzettend comfortabel! Daarnaast is een tapijttegel bij een beschadiging natuurlijk snel te verwisselen. Altijd handig!

Advies op maat van een van onze specialisten?

We begrijpen helemaal dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We staan daarom graag voor je klaar om je te helpen bij de keuze voor het beste product voor jouw project. Of je nu al precies weet wat je wilt hebben of je nog totaal in het duister tast. Bij ons ben je verzekerd van een vast projectteam. Met een klantmanager voor al je vragen en een consultant voor het beste advies. En dan hebben we het nog niet over de echte vakmannen die onze producten installeren. Onze specialisten adviseren je graag. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en wie weet geniet je binnenkort van je splinternieuwe vloer en/of projectstoffering!