horecavloer

De perfecte vloer voor in de horeca

Horecavloeren bij Projectvloeren Nederland

De juiste vloer voor ieder hotel, restaurant of café

Met een horecavloer van Projectvloeren Nederland weet je zeker dat je voor een topkwaliteit vloer gaat. Bij een cafévloer leggen komt een hoop kijken. Zo gaat het vooral om de belasting van de vloer. Staan hier enkel tafels en stoelen op of gaan deze gedurende de avond aan de kant en wordt het als dansvloer gebruikt?

Waar voorheen voornamelijk houten vloeren in de horeca werden gelegd kun je met onze PVC of linoleum vloeren een stuk meer kanten op qua design. Voor een helemaal strak design ga je natuurlijk voor de welbekende visgraatvloer. Heb je liever advies over de juiste vloer voor jouw horecazaak? Bij Projectvloeren Nederland zitten we al ruim 30 jaar in het vak en adviseren we graag.

Alle soorten horecavloeren

Projectvloeren Nederland beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Horecavloeren vormen hierop geen uitzondering. Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld duurzame PVC vloeren met een houtprint of visgraat motief. Maar ook voor een stevige, vloeistofdichte gietvloeren zijn wij de juiste partner.

In ons assortiment hebben we verder betonlook vloeren, rubber vloeren en uiteraard linoleum/marmoleum vloeren. Ons volledige assortiment aan vloeren vind je hier. Al deze vloeren kunnen dienen als vloer voor jouw horecagelegenheid. Wil je weten welke horecavloeren het meest geschikt zijn voor jouw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij je langs (in de zaak) voor een passend advies!

PVN Schoonloopmatten Forbo 2 horeca
Projectvloeren Nederland header houten vloer
horecavloer

Welke service ontvang je bij je horecavloeren?

Naast onze scherpe prijzen, pakken wij ook de rest graag goed aan. Dit doen wij door onze service. Maar wat houdt deze service precies in?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • Wij werken dus ook in de weekenden;
  • Wij ruimen uw locatie uit en ruimen alles vervolgens weer netjes in;
  • Wij verzorgen desgewenst ook het onderhoud van uw vloer.

Op deze manier kunt je te allen tijden ongestoord doorwerken en zorgen wij er voor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt bij het leggen van nieuwe horecavloeren.

Gietvloer betonlook Projectvloeren Nederland
Horeca Projectvloeren Nederland PVC vloer
Horeca vloer Forbo Projectvloeren Nederland

Onze projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...
Fazantenbos Bavinckhouse project

Bavinckhouse | Amstelveen

Ook in kantoorruimtes blijft de PVC visgraat vloer immens populair. Zo legden we in business center Bavinckhouse in Amstelveen een duurzame, strakke P...
Projectvloeren Nederland rubber vloeren fitness vloer

Stokholm Gym | Dordrecht

Bij Stokholm Gym in Dordrecht mochten we in opdracht van Intriplo, deze superstrakke, antislip, geluidsdempende vloer met betonlook kleur leggen. ...