Projectvloeren Nederland bouwvloeren 4

Over ons

Over Projectvloeren Nederland

Meer over ons

Projectenvloeren Nederland is dé projectstoffeerder voor heel zakelijk Nederland sinds 1984. Dit betekent dan ook al bijna 40 jaar vakmanschap. Al 40 jaar vloeren, raambekleding en projectstoffering van de hoogste kwaliteit voor ieder bedrijf. Geadviseerd, ingemeten en geïnstalleerd door onze eigen vakmensen. Lees hier meer over ons.

“Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen.”
Vakman vloer leggen Projectvloeren Nederland
Gietvloer bouw header
Trap- en wandbekleding project Projectvloeren Nederland
Vloeren bouw Projectvloeren Nederland
PVC visgraat vloer Projectvloeren Nederland

Vakmanschap

We werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met Projectvloeren Nederland zijn verbonden. Het zijn echte ambachtsmensen met een hart voor ambachtelijk werk. Zij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Daarnaast zijn zij vaak in huis opgeleid tot meestervloerenlegger.

Plezier in het werk is hun grootste motivatie! Daarnaast worden de vakmannen aangestuurd door een projectmanager uit uw regio! Zo zijn er korte lijnen en kunt u snel schakelen. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan hieronder meer.

Alles zo geregeld

Onze projectleiders nemen graag alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als is afgesproken. Desgewenst zorgen we ervoor dat je niets hoeft uit te pakken, te verplaatsen of aan te sluiten. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden. Na de oplevering houden wij jaarlijks de vinger aan de pols en regelen wij dat je een passend onderhoudsadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied. Zo is alles zo geregeld en hoef je je nergens zorgen om te maken. Eén telefoontje en wij regelen de rest.