Projectvloeren Nederland branche zorg vloeren

De perfecte vloer voor in de zorg

De perfecte vloeren voor de zorg

Hygiëne en kwaliteit

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Nieuwe zorg vloeren moeten een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Ook technische aspecten spelen een rol, zoals de meest geschikte poolstructuur voor rollators, rolstoelen en bedden.

Gelukkig heeft Projectvloeren Nederland ruim 30 jaar ervaring in het leggen van alle mogelijke vloeren voor zorginstellingen. Wij bieden zorg vloeren aan van alle gerenommeerde merken in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. We vinden het daarbij ontzettend belangrijk dat onze klanten er zelf geen omkijken naar hebben. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloeren komt veel kijken, werk wat we je graag uit handen nemen. Met een vloer van Projectvloeren Nederland nemen wij dus graag een keer alle zorg uit handen.

Vloeren in de zorg

Waar moet je op letten?

Zorg vloeren moeten aan verschillende eisen voldoen. Ze moeten slijtvast zijn, gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch zijn voor patiënten en medewerkers. Er zijn veel verschillende soorten vloeren beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Op deze pagina zullen we de belangrijkste factoren bespreken waar je op moet letten bij het kiezen van een vloer voor jouw zorginstelling.

Cafevloer horecavloer
Projectvloeren Nederland branche zorg vloeren
Zorg vloeren

Slijtvastheid

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van zorg vloeren is de slijtvastheid. Door de constante beweging van patiënten en medewerkers moet de vloer bestand zijn tegen slijtage en beschadiging. PVC vloeren en met name homogene PVC vloeren zijn opnieuw een goede keuze, omdat ze slijtvast zijn en lang meegaan. Bovendien zijn ze bestand tegen krassen en deuken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke zorginstellingen.

Comfort

Comfort is ook belangrijk bij het kiezen van een vloer voor de zorg. Patiënten brengen veel tijd door in zorginstellingen en het is belangrijk dat de vloer comfortabel is om op te lopen en te zitten. PVC vloeren en tapijttegels zijn veerkrachtig en bieden voldoende comfort voor patiënten en medewerkers.

Vloeren in de zorg Projectvloeren Nederland
zorgvloeren linoleum
Linoleum vloer

Onze projecten

In de 30 jaar dat we werkzaam zijn in de branche hebben we al een hele hoop zorginstellingen mogen voorzien van nieuwe vloeren en projectinrichting. We leggen dan ook vloeren op elke locatie in Nederland en zelfs in de kop van België. Van grote tot kleine zorginstellingen, we komen graag bij je langs! Benieuwd wat we allemaal al gedaan hebben en wat onze klant ervan vinden? Bekijk dan hier onze referenties.

Onze referenties uit de zorg

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...
Fazantenbos Bavinckhouse project

Bavinckhouse | Amstelveen

Ook in kantoorruimtes blijft de PVC visgraat vloer immens populair. Zo legden we in business center Bavinckhouse in Amstelveen een duurzame, strakke P...
Projectvloeren Nederland rubber vloeren fitness vloer

Stokholm Gym | Dordrecht

Bij Stokholm Gym in Dordrecht mochten we in opdracht van Intriplo, deze superstrakke, antislip, geluidsdempende vloer met betonlook kleur leggen. ...