Gietvloer bouw header

De perfecte vloer voor in de bouw

Bouwvloeren bij Projectvloeren Nederland

Veiligheid voorop

Op zoek naar speciale bouwvloeren voor jouw bedrijf? Bij Projectvloeren Nederland ben je aan het juiste adres. Al 30 jaar lang leggen onze ervaren vakmensen vloeren van hoge kwaliteit. Zo ook bouwvloeren. Projectvloeren Nederland is dan ook één van de grotere spelers op het gebied van professionele vloeren. Wij leggen vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt.

Bij de bouwsector is het kiezen van de juiste vloer van groot belang. Advies van onze ervaren vakmensen om de beste keuze te maken bij jouw bedrijf? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder!

Vloeren in de bouw

Waar moet je op letten?

Wanneer je betrokken bent bij de bouwsector, is het kiezen van de juiste bouwvloeren van groot belang. Het kan het verschil maken tussen een veilige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke bouwproject of een project dat niet voldoet aan de normen en verwachtingen. Op deze pagina zullen we de belangrijkste factoren bespreken die je moet overwegen bij het kiezen van vloeren voor bouwprojecten.

Rubber vloer industrie
Projectvloeren Nederland PVC vloer
Gietvloer betonlook Projectvloeren Nederland

Onderhoudsgemak

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van vloeren voor bouwprojecten is onderhoudsgemak. Het is belangrijk om te overwegen hoe gemakkelijk de vloer schoon te maken is en hoe vaak het onderhoud nodig heeft. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud, terwijl houten vloeren regelmatig onderhoud nodig hebben. Met name PVC en rubber vloeren zijn de beste keuze in het middenprijssegment. Ga niet alleen af op een architect maar raadpleeg ook de mensen uit de praktijk. Wij dus 😉.

Projectvloeren Nederland branche bouw vloeren
Gietvloeren Projectvloeren Nederland
Gietvloer Projectvloeren Nederland

Advies op maat van een van onze specialisten?

In conclusie is het kiezen van de juiste vloer van groot belang voor bouwprojecten. PVC vloeren en keramische tegels zijn populaire keuzes vanwege hun veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze best verkochte vloer is toch de PVC vloer. Het is belangrijk om rekening te houden met het budget en te kiezen voor een vloer die past bij de behoeften van jouw bouwproject.

Neem contact op om te bespreken welke vloer het beste past bij jouw specifieke behoeften in de bouwsector.

Dit zeggen klanten

Duidelijke afspraken en fijne communicatie

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering en het eindresultaat! Mike (en collega’s) hebben keihard gewerkt, en iets zeer moois opgeleverd. Ook de restpunten waren zeer snel en naar tevredenheid opgelost. De samenwerking met Recep was zeer prettig met duidelijke afspraken en fijne communicatie. Ik zal Projectvloeren Nederland zeker aan anderen aanraden.

Abel Sensors
Coca Cola Logo referenties PVN

Iedereen kon gewoon lekker doorwerken

Projecten Nederland heeft op ons hoofdkantoor in Rotterdam 700m² tapijt verwijderd en hierna 700m² in “de” Coca-Cola kleuren geplaatst. Het project is uitgevoerd door Projecten Nederland met een in- en uitruim verhuisservice. Iedereen bij ons kon gewoon lekker doorwerken. En al met al is het, gezien de situatie, snel en soepel uitgevoerd.

Lyzette Sporkslede
Marketing Team Assistant, Coca-Cola Nederland B.V.
Logo Cooperatie VGZ referenties PVN

Weer een frisse uitstraling door een nieuwe vloer

In twee van onze vestigingen (Coöperatie VGZ, zorgverzekeraar) was het nodig om een nieuwe vloer te laten leggen voor een aangenaam werkklimaat voor onze mensen. De keuze viel op een mooie, maar ook praktische tapijttegel Infuse van het merk Interface. Er is in totaal 3000 m² tegel gelegd door de vakmensen van Projectvloeren Nederland. Omdat dit onderdeel was van een groter project, moest gewerkt worden volgens een strakke projectplanning. Het oude tapijt was geplakt op de ondervloer en het was dan een pittige klus om alles op tijd af te krijgen. Door de positieve en flexibele instelling van Projectvloeren Nederland is de nieuwe vloer een feit en heeft de etage weer een frisse uitstraling gekregen.

Sarena Denie-Schellings
Facilitair locatiemanager bij afdeling Facility Management, Coöperatie VGZ
Logo ATAG Benelux referenties PVN

Alle lof aan de mannen en vrouwen van Projectvloeren Nederland!

ATAG heeft een compleet vernieuwde welkom ruimte gecreëerd voor klanten en medewerkers. Samen met totaal inrichter AKTUAL uit het Belgische Gent, die het ontwerp hebben gemaakt, en Projectvloeren Nederland is het resultaat fantastisch geworden. Alsof we in een compleet nieuw omgeving zitten. De klus moest ook nog eens in korte tijd uitgevoerd worden en daarom alle lof aan de mannen en vrouwen van AKTUAL en Projectvloeren Nederland. En uiteraard aan onze eigen excellente begeleiding. De professionele houding en samenwerking waren uitstekend en dat zie in onze nieuwe entree. Een feest om zo binnen te komen.

Patricia Hochschild
ATAG Benelux
Logo Holiday Inn referenties PVN

Klasse werk!

Een Hotel is natuurlijk een bijzonder bedrijf waar de zaken 24/7 en 365 dagen per jaar doorgaan. Als je als management dan het plan hebt om toch te verbouwen en of te renoveren zoek je betrouwbare partners met bewezen expertise in ons vak. Projectvloeren Nederland is die partij. Niet alleen hebben ze in zeer korte tijd alle gangen voorzien van nieuw tapijt, ook hebben we later dat jaar alle kamers van top tot teen aangepakt. Nieuw maatwerk meubilair, schilderen, behangen en uiteraard nieuwe vloeren en gordijnen. Maar ook verlichting en domotica hebben de vakmensen van PVN aangepakt. We zijn zeer tevreden omdat de uitval van de kamers minimaal was. En meest opvallend; hotel directies zijn zeer kritisch en de oplevering was bijna foutloos. Klasse werk.

Holiday Inn Amsterdam
Logo HAS Hogeschool referenties PVN

Onze atypische vloerenkeuze was uitdagend, maar samen is het gelukt

Studeren aan HAS Hogeschool kan in zowel in Venlo als in Den Bosch. Hier heeft Projectvloeren Nederland ons geholpen met het verzetten van veel werk in korte tijd. Onze misschien atypische vloerenkeuze was wel uitdagend, maar samen is het gelukt. We hebben de Desso Airmaster, een tapijttegel die het fijnstof vasthoudt, en gietvloeren in de zwaarst belaste loopzones.

HAS Hogeschoool