Ziekenhuisvloeren bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar ziekenhuisvloeren voor in uw ziekenhuis, omdat de vloeren aan vervanging toe zijn? Projectvloeren Nederland is dé vloerenspecialist als het gaat om ziekenhuisvloeren. Al ruim 25 jaar leggen wij vloeren voor de zakelijke markt in Nederland. Samen met kantoorvloeren en schoolvloeren behoren ziekenhuis vloeren tot onze specialismes. Het leggen van ziekenhuisvloeren gebeurd door onze ervaren vakmannen. De producten die wij hierbij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door fabrikanten als Forbo, Nora of Desso. Wilt u meer weten over onze ziekenhuisvloeren? Neem dan contact met ons op.

Ziekenhuisvloeren: ons assortiment

Ziekenhuisvloeren zijn natuurlijk een vak apart. Binnen ons assortiment hebben wij enkele vloeren die geschikt zijn voor ziekenhuizen. Hierbij kunt u denken aan linoleum (marmoleum) vloeren of rubber vloeren. Deze vloeren zijn uitermate geschikt als ziekenhuisvloeren. Dit vanwege de lange levensduur (gemiddeld zo’n 20 jaar) en vuilafstotende werking. Daarnaast zijn de vloeren ook hygiënisch van aard. Echter verschilt het per ruimte welke vloer het meest geschikt is en daarom adviseren wij één van onze adviseurs langs te laten komen op locatie. Wilt u geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs inplannen? Ga dan naar onze afspraakplanner.

Kwaliteitsvloeren tegen scherpe prijzen

Doordat wij samenwerken met gerenommeerde fabrikanten kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Wij kopen de vloeren rechtstreeks in waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Om een indicatie te krijgen van de kosten vragen wij u om onze vloerencalculator in te vullen.

Ziekenhuisvloer online bestellen

Wilt u uw ziekenhuisvloer liever online bestellen? Dat kan via www.deprojectvloer.nl. Dit is de online webshop van Projectvloeren Nederland. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het leggen van de vloeren dan helpen wij u uiteraard graag.

Een tikkie anders

Wij onderscheiden ons op de vloerenmarkt door een aantal zaken net iets anders aan te pakken dan onze concurrenten. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Op welke manier wij dat doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar;
  • Wij werken dus ook in het weekend;
  • Uw ruimtes worden uit- en ingeruimd;
  • U ontvangt van ons onderhoudsadvies en wij voeren dit eventueel ook uit.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u informatie over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Wist u dat wij naast vloeren ook uw complete projectstoffering verzorgen? Ga hiervoor naar www.projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?