Ziekenhuisvloeren bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar een ziekenhuisvloer voor in jouw ziekenhuis, omdat de vloeren aan vervanging toe zijn? Projectvloeren Nederland is dé vloerenspecialist als het gaat om ziekenhuisvloeren. Al ruim 25 jaar leggen wij vloeren voor de zakelijke markt in Nederland. Samen met kantoorvloeren en schoolvloeren behoren ziekenhuis vloeren tot onze specialismes. Onze ervaren vakmannen leggen ziekenhuisvloeren in heel Nederland. De producten die wij hierbij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door fabrikanten als Forbo, Nora of Desso. Wil je meer weten over onze ziekenhuisvloeren? Neem dan contact met ons op.

Ziekenhuisvloeren: ons assortiment

ZiekenhuisvloerenZiekenhuisvloeren zijn natuurlijk een vak apart. Binnen ons assortiment hebben wij enkele vloeren die geschikt zijn voor ziekenhuizen. Hierbij kun je denken aan linoleum (marmoleum) vloeren of rubber vloeren. Deze vloeren zijn uitermate geschikt als ziekenhuisvloeren. Dit vanwege de lange levensduur (gemiddeld zo’n 20 jaar) en vuilafstotende werking. Daarnaast zijn de vloeren ook hygiënisch van aard. Echter verschilt het per ruimte welke vloer het meest geschikt is en daarom adviseren wij één van onze adviseurs langs te laten komen op locatie. Wil je geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs inplannen? Ga dan naar onze afspraakplanner.

Kwaliteitsvloeren tegen scherpe prijzen

Doordat wij samenwerken met gerenommeerde fabrikanten kunnen wij scherpe prijzen bieden. Wij kopen de vloeren rechtstreeks in waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Om een indicatie te krijgen van de kosten vragen wij je om onze vloerencalculator in te vullen.

Waarom ziekenhuisvloeren bij Projectvloeren Nederland aanschaffen? 

Wij onderscheiden ons op de vloerenmarkt door een aantal zaken net iets anders aan te pakken dan onze concurrenten. Wij ontzorgen jou volledig als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Op welke manier wij dat doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar;
  • Wij werken dus ook in het weekend;
  • De ruimtes worden uit- en ingeruimd;
  • Je ontvangt van ons onderhoudsadvies en wij voeren dit eventueel ook uit.

Contact

Heb je nog vragen of wil je informatie over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?