Op zoek naar een geschikte ziekenhuisvloer?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor een ziekenhuis is het natuurlijk van groot belang dat er een slijtvaste, hygiënische en duurzame ziekenhuisvloer ligt. Helaas gaat geen enkele vloer voor altijd mee en zult u ook uw ziekenhuisvloer na een x-aantal jaar moeten vervangen. Projectvloeren Nederland is dé ideale partner als het gaat om het leggen van nieuwe ziekenhuisvloeren. Al bijna 30 jaar zijn wij werkzaam binnen de zakelijke markt in Nederland. Onze focus ligt hierbij op zorginstellingen, het onderwijs (schoolvloeren) en het bedrijfsleven (kantoorvloeren).  De vloeren die wij leggen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij kopen deze in bij de bekendere fabrikanten als Nora, Desso of Forbo. Omdat wij met onze fabrikanten goede relaties onderhouden, kunnen wij tegen scherpe prijzen inkopen. Wij kunnen daardoor ook u een scherpe prijs bieden! Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland? Klik dan hier. U kunt ook hier klikken om direct een afspraak in te plannen of een offerte aan te vragen.

Welke ziekenhuisvloer is voor u geschikt?

Het leggen van een nieuwe ziekenhuisvloer is geen dagelijkse kost. Om die reden raden wij aan om één van onze adviseurs op locatie langs te laten komen. Op die manier kunnen wij het beste inschatten wat de situatie vraagt. In veel gevallen zijn bijvoorbeeld linoleum (marmoleum) vloeren of rubber vloeren het meest geschikt. Vanwege de hoge vuilafstotende werking en duurzaamheid zijn deze vloeren bij uitstek geschikt als ziekenhuisvloer. Echter kunnen wij dit vanaf een afstandje nooit met zekerheid zeggen. Plan daarom nu uw afspraak in en wij komen vrijblijvend een keer bij u langs. Wilt u weten welke vloeren wij nog meer hebben? Bekijk hier ons assortiment.

Kosten voor ziekenhuisvloeren

Een belangrijke vraag voor veel mensen is; Wat zijn de kosten voor nieuwe ziekenhuisvloeren? Het lastig te bepalen wat uw nieuwe vloeren gaan kosten. Wij kunnen u echter wel een indicatie geven. Vul hiervoor onze vloerencalculator in.

Onze ‘tikkie anders service’

Bij Projectvloeren Nederland bieden wij onze klanten graag iets extra’s. Onze ‘tikkie anders service’ noemen wij dat. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het leggen van nieuwe vloeren. Hoe wij dit precies aanpakken?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar (dus ook ‘s nachts;
  • Wij werken ook in de weekenden;
  • Wij ruimen uw pand uit en weer in;
  • U ontvangt onderhoudsadvies en desgewenst voeren wij dit ook uit.

Lees hier meer over onze tikkie anders service.

Contact

Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland of heeft u vragen over onze vloeren? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0263121701 of via info@projectennederland.nl

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?