Winkelvloer kopen? Projectvloeren Nederland is uw vloerenbedrijf!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent u voor uw pand op zoek naar een specifieke winkelvloer? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor uw winkelvloer. Al ruim 25 jaar zijn wij een grote speler op de (project) vloerenmarkt. Vloeren voor kantoren, scholen of zorg instellingen, bij Projectvloeren Nederland zijn wij er in gespecialiseerd. Met een team van ervaren vakmensen zorgen wij er keer op keer voor dat er vloeren van topkwaliteit komen te liggen. Vloeren van topkwaliteit kun je niet leggen zonder hoogwaardige producten. Wij werken daarom samen met gerenommeerde fabrikanten als Forbo en Desso. Bent u op zoek naar een winkelvloer en wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of lees hieronder verder.

Een winkelvloer: Ons assortiment

Een winkelvloer kan in verschillende soorten en maten gelegd worden. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende vloeren die geschikt zijn als winkelvloer. PVC vloeren, rubber vloeren, linoleum vloeren en tapijt (of tapijttegels). Al deze vloeren zijn geschikt voor het gebruik in uw winkelpand. Omdat iedere vloer anders is en specifieke eigenschappen heeft komt één van onze adviseurs graag (en vrijblijvend) bij u langs op locatie. Onze adviseur kan op die manier advies uitbrengen over het type winkelvloer welke voor u het meest geschikt is. Via onze afspraakplanner plant u eenvoudig een afspraak in. Wij komen op de door u gewenste dag en tijdstip bij u langs.

Dankzij de eerder benoemde samenwerking met fabrikanten als Desso & Forbo, kunnen wij onze vloeren tegen scherpe prijzen inkopen. Hierdoor garanderen wij ook u de scherpste prijs. Wilt u een indicatie van de kosten voor uw vloer? Vul dan onze vloerencalculator in. Om direct een uitgebreide prijsopgave te ontvangen vult u onze snelofferte in. Binnen één werkdag ontvangt u de offerte bij u op locatie.

Uw winkelvloeren online bestellen?

Wilt u uw winkelvloeren liever online bestellen? Dat kan! Via www.deprojectvloer.nl bestelt u uw winkelvloeren eenvoudig en snel. Deprojectvloer.nl is de online webshop van Projectvloeren Nederland. Heeft u hulp nodig bij het leggen van uw vloer? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Een tikkie anders

Onze tikkie anders service maakt onze werkwijze op de vloerenmarkt uniek. Wij zorgen er voor dat u totaal geen omkijken meer heeft naar het leggen van de nieuwe vloer in uw winkelpand. Welke service bieden wij u hierbij?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • Ook in het weekend werken wij dus gewoon door;
  • Uw winkelpand wordt volledig uit- en weer ingeruimd;
  • U ontvangt onderhoudsadvies (en wanneer wenselijk voeren wij onderhoud uit).

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze winkelvloeren? Of spelen er andere vragen? U kunt contact opnemen via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?