Winkelvloer kopen? Projectvloeren Nederland is jouw vloerenbedrijf!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je voor jouw pand op zoek naar een specifieke winkelvloer? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor winkelvloeren. Al ruim 25 jaar zijn wij een grote speler op de (project) vloerenmarkt. Vloeren voor kantoren, scholen of zorg instellingen, bij Projectvloeren Nederland zijn wij er in gespecialiseerd. Met een team van ervaren vakmensen zorgen wij er keer op keer voor dat er vloeren van topkwaliteit komen te liggen. Vloeren van topkwaliteit kun je niet leggen zonder hoogwaardige producten. Wij werken daarom samen met gerenommeerde fabrikanten als Forbo en Desso. Ben je op zoek naar een winkelvloer en wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of lees hieronder verder.

Een winkelvloer: Ons assortiment

winkelvloerEen winkelvloer kan in verschillende soorten en maten gelegd worden. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende vloeren die geschikt zijn als winkelvloer. PVC vloeren, rubber vloeren, linoleum vloeren en tapijt (of tapijttegels). Al deze vloeren zijn geschikt voor het gebruik in jouw winkelpand. Omdat iedere vloer anders is en specifieke eigenschappen heeft komt één van onze adviseurs graag (en vrijblijvend) bij je langs op locatie. Onze adviseur kan op die manier advies uitbrengen over het type winkelvloer welke voor jou het meest geschikt is. Via onze afspraakplanner plan je eenvoudig een afspraak in. Wij komen op de door jou gewenste dag en tijdstip bij je langs.

Dankzij de eerder benoemde samenwerking met fabrikanten als Desso & Forbo, kunnen wij onze vloeren tegen scherpe prijzen inkopen. Hierdoor garanderen wij ook de scherpste prijs. Weten welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Een tikkie anders

Onze ’tikkie anders service’ maakt onze werkwijze op de vloerenmarkt uniek. Wij zorgen er voor dat je totaal geen omkijken meer heeft naar het leggen van de nieuwe vloer in jouw winkelpand. Welke service bieden wij jou hierbij?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • Ook in het weekend werken wij dus gewoon door;
  • Jouw winkelpand wordt volledig uit- en weer ingeruimd;
  • Je ontvangt onderhoudsadvies (en wanneer wenselijk voeren wij onderhoud uit).

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over onze winkelvloeren? Of spelen er andere vragen? Je kunt contact opnemen via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?