Weggooien…. daar houden wij niet van!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

En u vast ook niet! In het kader van reclyclen hebben wij van Projectvloeren Nederland onlangs weer een leuk nieuw product geïntroduceerd. Nou nieuw? Juist helemaal niet nieuw….!

Want waarom een goede vloer weggooien, wanneer een ander er misschien nog plezier van kan hebben. Bijv. om dat het budget niet al te groot is of u niet langer dan 6 jaar het pand gaat betrekken. Of omdat een hoogwaardige vloer gewoon niet zo past bij uw bedrijf.

Een goed voorbeeld is de school van mijn kinderen. Deze basisschool maakt op dit moment een enorme groei door. Hierdoor hebben ze te maken met tijdelijke huisvesting. Ik ben er gelijk even heen gegaan, om ze over de Pawn Shop te vertellen. Want zo’n vloer is voor hen uitkomst! Dit vonden zij ook. Over een week gaat er al een ‘nieuwe’ vloer gelegd worden.

Wat zijn deze Pawn Shop producten precies? Dit zijn o.a. tapijttegels die al gebruikt zijn. Ze komen beschikbaar door verhuizing, faillissement of door vroegtijdige vervanging bij bedrijven. Deze tegels worden ter vernietiging aangeboden aan onze fabrikanten. Wij én ook onze fabrikanten vinden dat we deze goede kwaliteit vloer niet moeten vernietigen en moet kijken naar de mogelijkheden van deze vloer voor hergebruik.

Pawn Shop producten hebben dan ook best veel voordelen. Korte levertijd, een breed assortiment, goedkoop, milieuvriendelijk en u krijgt ook nog eens 1 jaar garantie van ons! Wat wilt u nog meer.

Voor meer informatie over deze producten: Pawn Shop


Geplaatst op 30 januari 2015