Vriesco

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Al meer dan 62 jaar de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen. De overkoepelende organisatie van A House of Happiness is Vriesco International Fabrics, opgericht in 1948. 

Het bedrijf heeft vier showrooms in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer, Eindhoven) en een kantoor in Antwerpen, België. In elke showroom wordt de volledige collectie getoond. Accountmanagers hebben vanuit deze showrooms voortdurend contact met retailers: onze klanten, waaronder Project vloeren Nederland, zorgen voor een optimale begeleiding en geven deskundig collectie- en trendadvies.

A House of Happiness is ook internationaal een groeiend succes. We volgen trends uit vele landen, werken samen met internationaal befaamde designers en presenteren ons op internationale beurzen. De export salesmanagers bezoeken de klanten in het buitenland of nodigen ze uit naar een van de volledig ingerichte showrooms in eigen land. A House of Happiness is een bedrijf waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Een huis vol potentie, dat de stevige ambitie heeft de beste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn, die doet wat ze belooft.


Geplaatst op 3 april 2013