Vloerenspecialist voor de zakelijke markt: Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wij durven ons zelf een echte vloerenspecialist te noemen. Waarom? Projectvloeren Nederland legt al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Deze vloeren worden gelegd door echte ambachtsmensen die het leggen van een vloer tot kunst hebben verheven. Als vloerenspecialist staan wij dan ook in de top 10 vloerenbedrijven voor de zakelijke markt. Scholen, zorginstellingen of kantoorpanden vormen onze voornaamste doelgroep.

Vloerenspecialist: ons uitgebreide assortiment

vloerenspecialistAls vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en rubber vloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn geschikt voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet exact wat voor uw locatie het meest geschikt is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Twijfel je welke vloer het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Daar hebben wij iets op gevonden! Vul onze vloerkeuzemonitor in en je krijgt een advies op maat welk type vloer het best past.

Wij kopen onze vloeren in bij bekende fabrikanten als Forbo, Desso of Tarkett. Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor jou betekent dit dat wij je scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wil je een nauwkeurige berekening, dan raden wij je aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvangt je een offerte van ons!

Wat vinden onze klanten van ons?

In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Dat één van de redenen dat wij onszelf dé vloerenspecialist durven noemen. Echter is het voor jou veel belangrijker om te weten wat onze klanten over ons zeggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan wat onze klanten over ons zeggen!

Een ‘tikkie anders’

Wij proberen ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt. Dit doen wij door net dat beetje extra service te bieden als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Hoe wij dat doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar;
  • Ook in het weekend werken wij;
  • Jouw locatie wordt volledig uit- en ingeruimd;
  • Wij verzorgen ook het onderhoud van uw vloer.

Complete projectstoffering als vloerenspecialist

Wij zijn een vloerenspecialist, maar verzorgen ook met alle plezier jouw complete projectstoffering. Wij verzorgen onder andere gordijnen, zonwering of schilderwerk.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je meer informatie ontvangen over één van onze diensten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?