Vloerenspecialist voor de zakelijke markt: Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wij durven ons zelf een echte vloerenspecialist te noemen. Waarom? Projectvloeren Nederland legt al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Deze vloeren worden gelegd door echte ambachtsmensen die het leggen van een vloer tot kunst hebben verheven. Als vloerenspecialist staan wij dan ook in de top 10 vloerenbedrijven voor de zakelijke markt. Scholen, zorginstellingen of kantoorpanden vormen onze voornaamste doelgroep. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Lees hier wat wij doen. 

Vloerenspecialist: ons uitgebreide assortiment

vloerenspecialistAls vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en rubber vloeren. Echter leveren wij ook laminaat– en zelfs gietvloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn geschikt voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet exact wat voor uw locatie het meest geschikt is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wij kopen onze vloeren in bij bekende fabrikanten als Forbo, Desso of Tarkett. Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor jou betekent dit dat wij je scherpe prijzen kunnen aanbieden. Heb je geen flauw idee wat een nieuwe vloer je gaat kosten? Vul dan onze vloerencalculator in en je weet binnen enkele seconde wat een nieuwe vloer ongeveer gaat kosten. Wil je een nauwkeurige berekening, dan raden wij je aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvangt je een offerte van ons!

Wat vinden onze klanten van ons?

In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Dat één van de redenen dat wij onszelf dé vloerenspecialist durven noemen. Echter is het voor jou veel belangrijker om te weten wat onze klanten over ons zeggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan wat onze klanten over ons zeggen!

Een ‘tikkie anders’

Wij proberen ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt. Dit doen wij door net dat beetje extra service te bieden als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Hoe wij dat doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar;
  • Ook in het weekend werken wij;
  • Jouw locatie wordt volledig uit- en ingeruimd;
  • Wij verzorgen ook het onderhoud van uw vloer.

Complete projectstoffering als vloerenspecialist

Wij zijn een vloerenspecialist, maar verzorgen ook met alle plezier jouw complete projectstoffering. Wij verzorgen onder andere gordijnen, zonwering of schilderwerk. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan www.projectennederland.nl.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je meer informatie ontvangen over één van onze diensten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?