Vloerenspecialist voor de zakelijke markt: Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wij durven ons zelf een echte vloerenspecialist te noemen. Waarom? Projectvloeren Nederland legt al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Deze vloeren worden gelegd door echte ambachtsmensen die het leggen van een vloer tot kunst hebben verheven. Als vloerenspecialist staan wij dan ook in de top 10 vloerenbedrijven voor de zakelijke markt. Scholen, zorginstellingen of kantoorpanden vormen onze voornaamste doelgroep. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees hier wat wij doen. 

Vloerenspecialist: ons uitgebreide assortiment

Als vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en rubber vloeren. Echter leveren wij ook laminaat– en zelfs gietvloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn geschikt voor de zakelijke markt. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet u niet exact wat voor uw locatie het meest geschikt is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij kopen onze vloeren in bij bekende fabrikanten als Forbo, Desso of Tarkett. Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor u betekent dit dat wij u scherpe prijzen kunnen aanbieden. Heeft u geen flauw idee wat een nieuwe vloer u gaat kosten? Vul dan onze vloerencalculator in en u weet binnen enkele seconde wat een nieuwe vloer u ongeveer gaat kosten. Wilt u een nauwkeurige berekening, dan raden wij u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvangt u een offerte van ons!

Wat vinden onze klanten van ons?

In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Dat één van de redenen dat wij onszelf dé vloerenspecialist durven noemen. Echter is het voor u veel belangrijker om te weten wat onze klanten over ons zeggen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan wat onze klanten over ons zeggen!

Een ‘tikkie anders’

Wij proberen ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt. Dit doen wij door net dat beetje extra service te bieden als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Hoe wij dat doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar;
  • Ook in het weekend werken wij;
  • Uw locatie wordt volledig uit- en ingeruimd;
  • Wij verzorgen ook het onderhoud van uw vloer.

Uw horecavloeren online bestellen? 

Sinds kort heeft Projectvloeren Nederland haar eigen webshop. Deze kunt u vinden op www.deprojectvloer.nl. Het is hier voor u mogelijk om uw horecavloeren online te bestellen. Uiteraard leggen wij de vloeren graag bij u op locatie. 

Complete projectstoffering als vloerenspecialist

Wij zijn een vloerenspecialist, maar verzorgen ook met alle plezier uw complete projectstoffering. Wij verzorgen onder andere gordijnen, zonwering of schilderwerk. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan www.projectennederland.nl.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?