Vloerenbedrijf in Veghel

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Hét vloerenbedrijf in Veghel en omgeving

Je bent op zoek naar een specialist op het gebied van vloeren in de regio Veghel? Wij helpen je graag! Projectvloeren Nederland is het vloerenbedrijf in Veghel die graag eens bij jou langskomt om te laten zien wat wij in huis hebben. Wij onderscheiden ons door middel van onze ‘tikkie anders service’ op de zakelijke markt in Nederland. Wij bieden bijvoorbeeld een gratis inventarisatie aan van jouw vloeren of komen graag vrijblijvend langs om meer informatie te geven. Ook het aanvragen van een proefstaal, snel offerte of het berekenen van de prijs behoort bij ons tot de mogelijkheden. Klik hier om al onze ‘tikkie anders services’ te bekijken.

Onze vloeren en merken

Bij Projectvloeren Nederland beschikken we over een ruime collectie aan vloeren. O.a. tapijt vloeren, PVC vloeren, gietvloeren, rubbervloeren of linoleum (marmoleum). Wij komen graag eens kijken wat het meest geschikt is voor jouw organisatie in Veghel. Om zelf alvast in kaart te brengen wat een prachtige vloer zou zijn, hebben wij een vloerkeuze monitor. Deze helpt je bij het bepalen van de vloer die het meest geschikt is voor jouw situatie:

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Omdat wij samenwerken met gerenommeerde fabrikanten en merken kunnen wij garanderen dat er een kwaliteitsvloer afgeleverd word waar je veel plezier aan zult beleven.

Wij kopen graag bij jou over de vloer in Veghel!

Projectvloeren Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. 34 vakmannen zijn dagelijks voor jou aan het werk. Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Zij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Daarnaast zijn zij vaak in huis opgeleid tot meestervloerenlegger. Plezier in het werk is hun grootste motivatie! De vakmannen worden aangestuurd door een projectmanager uit jouw regio! Zo zijn er korte lijnen en kan je snel schakelen.

Kortom, Projectvloeren Nederland:

  • Projectstoffeerder sinds 1984;
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Goed opgeleide vakmensen;
  • Gepassioneerd en perfectionistisch;
  • Werken met enorm veel plezier.

Ben je benieuwd naar het werk dat wij de laatste jaren hebben opgeleverd? Neem een kijkje bij onze klanten: Gerealiseerde projecten.

Kunnen we iets voor je betekenen? 

Heb je verder nog vragen of wil je graag gebruik maken van een van onze services? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 026-3121701. Ook kun je een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl

Of vraag hier vrijblijvend je offerte aan

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?