Vloerenbedrijf Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Je bent op zoek naar een vloerenbedrijf in Utrecht? Projectvloeren Nederland kan je hiermee verder helpen. Wij zijn de specialist op het gebied van bedrijfsvloeren en hebben al veel vloeren gelegd bij zakelijk Nederland. Projectvloeren Nederland bestaat uit projectstoffeerders met meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap. Wij werken alleen maar met goed opgeleide vakmensen die graag bij je langskomen in Utrecht.

Projectvloeren Nederland in Utrecht

In de afgelopen 30 jaar dat wij bedrijfsvloeren leggen, zijn wij veel werkzaam geweest in de regio Utrecht. Misschien vraag je je af bij wat voor bedrijven wij vloeren hebben geplaatst?  Dit waren onder andere winkels, magazijnen, showrooms en kantoren. Dat niet alleen, we hebben ook al verschillende zorginstellingen en horecazaken voorzien van een nieuwe vloer. Alles is mogelijk bij Projectvloeren Nederland. Wij komen dan ook graag naar jouw bedrijf in Utrecht om te bekijken wat de beste vloer voor jouw bedrijf is. Je kunt hieronder alvast een aantal afgeronde projecten bekijken.

Afgeronde projecten

Welke bedrijfsvloer is geschikt voor u?

vloerenbedrijf UtrechtWanneer je voor een nieuwe vloer kiest, is het belangrijk om te kijken waarvoor de vloer gebruikt gaat worden. Samen met jou kunnen we kijken naar welke vloer geschikt is voor de werkzaamheden van het bedrijf. Wordt de vloer intensief gebruikt met zwaarder materiaal, of wordt de vloer juist licht belast? Ook vragen we je of je opzoek bent naar een onderhoudsvrije vloer en welke uitstraling de vloer moet hebben. Als vloerenbedrijf in Utrecht helpen wij je graag om tot de juiste keuze te komen.

Je kunt alvast een kijkje nemen bij de Vloerkeuze monitor om te bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw ruimte(s).

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Onze bedrijfsvloeren

Welke vloeren wij zoal aanbieden? Tapijt, rubber, linoleum, pvc vloer en nog veel meer andere bedrijfsvloeren. Wij kunnen nagenoeg alle soorten vloeren bij jou komen leggen. Wij komen ook graag naar Utrecht voor de complete projectstoffering. Want naast vloeren kunnen wij ook uw gordijnen, schilderwerk en zonwering verzorgen.

Wanneer je meer wil weten over onze bedrijfsvloeren of de mogelijkheden voor complete projectstoffering, kun je gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen al jouw vragen beantwoorden en samen met jou tot de juiste bedrijfsvloer komen. Wil je graag een vrijblijvende offerte of advies? Dan komen wij graag naar jou in Utrecht. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of mailen op info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?