Vloerenbedrijf Uden

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je op zoek naar een vloerenbedrijf in Uden, die je helpt bij het leggen, vervangen of repareren van vloeren? Dan ben je bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij zijn dé vloerenleverancier in de regio Uden. Geheel vrijblijvend geven wij een advies of offerte op maat voor de zakelijke markt in Nederland.

Collectie Projectvloeren Nederland

Vloerenbedrijf UdenBij Projectvloeren Nederland hebben we een uitgebreide collectie aan vloeren. Hierbij maken we onderscheid tussen ‘harde’ en ‘zachte’ vloeren. Tapijt vloeren, gietvloeren, rubbervloeren, linoleum, je kunt het zo gek niet bedenken of Projectvloeren Nederland heeft het in de collectie.

Omdat wij grootschalig inkopen, kunnen wij ook scherpen prijzen bieden aan onze klanten. En dan beschikken we ook nog eens over diverse topmerken, zoals Desso, Tarkett en Therdex. Naast vloeren bieden wij ook een totaalservice als projectstoffeerder aan. Voor schilderwerk, gordijnen en zonwering kun je ook bij ons terecht. Als hét vloerenbedrijf Uden denken wij graag met je mee.

Ben je benieuwd naar het assortiment dat wij aanbieden? Klik dan hieronder.

Bekijk ons assortiment

Projecten in Uden

Zoals gezegd is Projectvloeren Nederland werkzaam binnen de zakelijke markt in heel Nederland. Tot ons genoegen hebben wij ook in de regio Uden mooie projecten afgeleverd. Scholen, zorginstellingen, maar ook kleinere bedrijven en instellingen schieten wij te hulp bij het kiezen van de juiste oplossing. Wil je meer weten over de projecten die wij uitgevoerd hebben in de regio Uden, of wil je eens kijken wat andere klanten over ons zeggen?

Bekijk onze referentiepagina

Contact met Projectvloeren Nederland

Krijg je het warm van bovenstaande informatie en wil je graag eens wat meer informatie over een advies op maat, offerte of onze extra services? Je kunt ons in dat geval bereiken via 026-3121701. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@projectennederland.nl. Onze adviseurs kijken graag met je mee.

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?