Vloerenbedrijf Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar een vloerenbedrijf in de regio Rotterdam? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland helemaal goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Al sinds 1984 leggen, vervangen of repareren wij vloeren voor heel zakelijk Nederland en ook zeker in de Regio Rotterdam zijn wij kind aan huis. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en passie voor het vak. Doordat wij al jarenlang in de regio van Rotterdam werken, hebben wij daar diverse bedrijfsvloeren met succes en naar tevredenheid gelegd. Alvast kennis maken met onze vakmannen?

Team Projectvloeren Nederland

De juiste vloer voor uw bedrijf vinden?

Dat doen wij graag samen met u. Als vloerenbedrijf Rotterdam adviseren wij om eerst te kijken waarvoor de vloer gebruikt wordt. Afhankelijk van de belasting op de vloer binnen uw bedrijf kunnen we u hier goed over adviseren. Heeft u een stevige en duurzame vloer nodig, of bent u juist op zoek naar een onderhoudsvrije vloer? Iedere bedrijf heeft zijn eigen werkzaamheden en wensen.

Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing. Als vloerbedrijf in Rotterdam weten we tenslotte welke materialen voor vloeren te verkrijgen zijn en geven we graag vrijblijvend advies. Wilt u zelf al kijken welke vloer het meest geschikt zou zijn voor uw ruimte(s)? Onze vloerkeuze monitor helpt u bepalen welke vloer het meest geschikt is voor u.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten of de service die wij bieden? Neem contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de juiste bedrijfsvloer te kiezen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder verder.

vloerenbedrijf Rotterdam

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?