Vloerenbedrijf Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je op zoek naar een vloerenbedrijf in de regio Rotterdam? Dan ben je bij Projectvloeren Nederland helemaal goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Al sinds 1984 leggen, vervangen of repareren wij vloeren voor heel zakelijk Nederland en ook zeker in de Regio Rotterdam zijn wij kind aan huis. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en passie voor het vak. Doordat wij al jarenlang in de regio van Rotterdam werken, hebben wij daar diverse bedrijfsvloeren met succes en naar tevredenheid gelegd. Alvast kennis maken met onze vakmannen? Klik hier om het team van Projectvloeren Nederland te leren kennen.

Vloerenbedrijf Rotterdam: samen de juiste vloer vinden

vloerenbedrijf RotterdamAls vloerenbedrijf Rotterdam adviseren wij om eerst te kijken waarvoor de vloer gebruikt wordt. Afhankelijk van de belasting op de vloer binnen jouw bedrijf kunnen we je hier goed over adviseren. Heb je een stevige en duurzame vloer nodig, of ben je juist op zoek naar een onderhoudsvrije vloer? Iedere bedrijf heeft zijn eigen werkzaamheden en wensen.

Wij kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. Als vloerbedrijf in Rotterdam weten we tenslotte welke materialen voor vloeren te verkrijgen zijn en geven we graag vrijblijvend advies. Wil je zelf al kijken welke vloer het meest geschikt zou zijn voor jouw ruimte(s)? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw pand.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je meer informatie ontvangen over onze producten of de service die wij bieden? Neem contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je de juiste bedrijfsvloer te kiezen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Je kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder verder.

Contact opnemen

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?