Vloeren Duiven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren DuivenProjectvloeren Nederland is één van de grotere spelers op de markt van professionele vloeren voor zakelijk Nederland. Wij zijn gevestigd in Duiven en met al meer dan 30 jaar ervaring bieden wij het vakmanschap waar u naar op zoek bent. Diverse soorten vloeren van Projectvloeren Nederland liggen in kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen in de regio van Duiven.

Uitgebreid assortiment vloeren in Duiven

Wij hebben een uitgebreid assortiment vloeren. Denk hierbij aan tapijt (vloerbedekking), betonlook vloer, een linoleum vloer of een harde onderhoudsarme PVC vloer. Ook voor een rubber vloer en een ondervloer kunt u bij Projectvloeren Nederland terecht. Een goede ondervloer is noodzakelijk wanneer u uw huidige vloer vervangt. Ook daarin kan Projectvloeren Nederland u van dienst zijn. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Assortiment vloeren Duiven

Werkwijze Projectvloeren Nederland

Projectvloeren Nederland biedt meer aan dan alleen vloeren leggen. We beoordelen uw oude vloer, geven schoonmaak- en onderhoudsadvies en inventariseren al uw wensen. Daarnaast meten we alles op bij u op locatie en verwijderen, schuren, stofzuigen, repareren en egaliseren al uw vloeren. Indien gewenst nemen wij ook het schilderwerk bij u uit handen en kunnen wij u voorzien van gordijnen en zonwering. Meer informatie? Neem dan onderaan deze pagina contact met ons op.

Onderhoud vloeren Duiven

Soms is het niet nodig om uw huidige vloer te vervangen. Wij adviseren dan om onderhoud aan uw vloer te plegen of een nieuwe polymeer laag aan te brengen. Door goed onderhoud aan uw vloeren kunt u ook vroegtijdige vervanging voorkomen en bespaart u kosten. Twijfelt u of u toe bent aan een nieuwe vloer of dat uw vloer toe is aan onderhoud? Neem dan contact met ons op. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs in Duiven of omgeving. U kunt zelf alvast een afspraak inplannen. Onze verkoop binnendienst is bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en maken er graag werk van.

Contact opnemen

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?