Vloeren bedrijfsruimte: in diverse soorten en maten

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bij Projectvloeren Nederland zijn wij specialist op het gebied van vloeren voor een bedrijfsruimte. Al ruim 25 jaar leggen wij vloeren binnen de zakelijke mart in Nederland. Bedrijfsruimte vloeren zijn natuurlijk verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Denk aan PVC vloeren, linoleum vloeren, rubber vloeren & projecttapijt of tapijttegels. Wanneer wij aan de slag gaan met de vloeren, ontzorgen wij je volledig. Dit maakt ons dan ook uniek. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar, waardoor je geen hinder zult ondervinden wanneer we de nieuwe vloeren bij jou komen leggen.

Lees hier meer over Projectvloeren Nederland

Werkwijze: nieuwe vloeren in jouw bedrijfsruimte

Wanneer je bij ons een aanvraag doet voor een nieuwe vloer, dan komt één van onze adviseurs bij je langs. Samen bespreken we jouw wensen en kijken we naar de huidige staat van de vloeren. Vervolgens maken wij een offerte op, op basis van onze metingen en constateringen. Wanneer je akkoord gaat, plannen wij de werkzaamheden in. Hierbij ruimen wij jouw ruimtes uit, leggen de nieuwe vloer en ruimen vervolgens alles weer in. Samen leveren we de nieuwe vloer op. Dit alles zonder dat jij en de medewerkers er hinder van ondervinden.

Wat kost het leggen van een nieuwe vloer voor een bedrijfsruimte?

Vloeren bedrijfsruimte

Uiteraard is het lastig om op voorhand te bepalen wat een nieuwe vloer voor een bedrijfsruimte gaat kosten. Dit heeft te maken met het oppervlak, het type vloer & huidige staat van de vloeren. Wél kunnen wij scherpe prijzen bieden, doordat wij nauw samenwerken met diverse leveranciers.

Wil je alvast een grove prijsindicatie ontvangen? Deze kun je hier aanvragen en ontvang je binnen enkele minuten in de mailbox. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Gebruik hiervoor onze afspraak planner.

Zonwering, gordijnen & schilderwerk voor uw bedrijfsruimte

Naast vloeren kunnen wij je ook voorzien van nieuwe zonwering, gordijnen & het nodige schilderwerk. Kortom, desgewenst verzorgen wij jouw complete projectstoffering. Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van zonweringen, gordijnen en schilderwerk? Neem dan hieronder contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?