vloerbedekking Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U zoekt een vloerenbedrijf in Utrecht die vloerbedekking bij u kan leveren en leggen? Projectvloeren Nederland doet dit met veel plezier en komt graag naar u in Utrecht voor een vrijblijvend advies. Wij zijn dan ook het vloerenbedrijf voor heel zakelijk Nederland. Wij leggen vloerbedekking in de zorg (zorginstellingen), scholen en bedrijven.

Wat doet Projectvloeren Nederland?

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloeren: vloerbedekking, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren en komen dan ook graag voor vloerbedekking langs in Utrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap zijn wij experts op vloerengebied.

Welke vloerbedekking bestaat er?

Vloerbedekking Utrecht Vloerbedekking is zacht en bestaat in twee varianten: de tegel en de rol. Tapijt wordt vast gelijmd en de tegel blijft een los element. Deze kan daardoor gemakkelijker vervangen worden. Wist u dat er ook luchtzuiverende vloerbedekking (tapijttegels) bestaat? Het eerste tapijt dat de lucht zuivert en dus ideaal is voor mensen met COPD waaronder astma. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerbedekking in Utrecht? Klik dan hieronder.

Ik wil meer weten over vloerbedekking

Wat kost vloerbedekking?

Ben u benieuwd wat nieuwe vloerbedekking voor uw bedrijf gaat kosten? Middels onze tool Bereken Uw prijs kunt u dit heel eenvoudig en snel berekenen.  Of heeft u liever een vrijblijvende snelofferte? Dat kunnen wij ook voor u regelen. Klik hier voor meer informatie over deze offerte.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u contact met ons om meer te weten over onze collectie vloerbedekking of wilt u een vrijblijvende offerte. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of via de mailen op info@projectennederland.nl.

Projecten Nederland

Naast vloeren, doen wij onder de naam van Projecten Nederland ook in schilderwerk, zonwering en gordijnen in Utrecht.

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?