vloerbedekking Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Je zoekt een vloerenbedrijf in Utrecht die vloerbedekking bij jou kan leveren en leggen? Projectvloeren Nederland doet dit met veel plezier en komt graag naar jou in Utrecht voor een vrijblijvend advies. Wij zijn een van de grotere vloerenbedrijven voor heel zakelijk Nederland. Wij leggen vloerbedekking in de zorg (zorginstellingen), scholen en bedrijven. Met meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap zijn wij experts op vloerengebied. Voor aanvullende informatie over onze projecttapijten, tapijttegels en tapijt kun je op onderstaande knop klikken. Hier vind je ook de voor- en nadelen van deze productgroep.

Alles over projecttapijt

Welke vloerbedekking bestaat er?

Vloerbedekking Utrecht Vloerbedekking is zacht en bestaat in twee varianten: de tegel en de rol. Tapijt wordt vast gelijmd en de tegel blijft een los element. Deze kan daardoor gemakkelijker vervangen worden. Wist u dat er ook luchtzuiverende vloerbedekking (tapijttegels) bestaat? Het eerste tapijt dat de lucht zuivert en dus ideaal is voor mensen met COPD waaronder astma. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerbedekking in Utrecht? Klik dan hieronder.

Ik wil meer weten over vloerbedekking

Wat kost vloerbedekking Utrecht?

Ben je benieuwd wat nieuwe vloerbedekking voor jouw bedrijf gaat kosten? Middels onze tool Bereken jouw prijs kun je dit heel eenvoudig en snel berekenen.  Of heb je liever een vrijblijvende snelofferte? Dat kunnen wij ook voor jou regelen. Klik hier voor meer informatie over deze offerte. Je kunt er bij projecttapijt of tapijttegels vanuit gaan dat deze rond de €22,50 per m2 zullen kosten.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je contact met ons om meer te weten over onze collectie vloerbedekking of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of mailen op info@projectennederland.nl. Naast vloeren, doen wij onder de naam van Projecten Nederland ook in schilderwerk, zonwering en gordijnen in Utrecht.

Contact opnemen

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?