Vloerbedekking voor op kantoor

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerbedekking wordt tegenwoordig als iets ‘ouderwets’ en ‘mufs’ gezien. Toch is het leggen van vloerbedekking op kantoor een ideale manier om jouw kantoorpand te verfraaien met een vloer die lang mee gaat en prettig werkt. Daarnaast denken veel mensen bij vloerbedekking aan tapijt of tapijttegels. Echter zijn er vele soorten vloeren mogelijk voor uw kantoor! Al ruim 25 jaar is Projectvloeren Nederland dé partner in het leggen van vloeren. Wij leggen onder andere kantoorvloeren, horecavloeren, vloerbedekking kantoorziekenhuisvloeren en schoolvloeren en werken uitsluitend voor zakelijk Nederland. De vloeren die wij leggen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij hebben hierbij samenwerkingen met verschillende bekende fabrikanten en laten onze vloeren leggen door een team van ervaren vloerenleggers. Lees hier meer over Projectvloeren Nederland.

Soorten vloerbedekking

Wanneer het gaat over vloerbedekking voor op kantoor heb je bij Projectvloeren Nederland een ruime keuze. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor projecttapijt & tapijttegels. Het tapijt is leverbaar op rol en de tapijttegels worden geleverd in de standaard maat van 50x50cm. Wist je dat er tegenwoordig ook luchtzuiverend tapijt (van fabrikant DESSO) bestaat? Je leest hier alles over onze projecttapijten en tapijttegels.

Naast onze tapijt vloeren kun je ook kiezen voor PVC vloerbedekking, linoleum (marmoleum) of een rubber vloer. Benieuwd welk vloertype meest geschikt is voor jouw ruimte? Bekijk in onze Vloerkeuze Monitor welke vloer voor jou de beste oplossing is!

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Wat kost het leggen van vloerbedekking op kantoor?

Wil je een indicatie ontvangen van wat het leggen van vloerbedekking in jouw kantoor kost? Vul dan onze vloerencalculator in. Binnen enkele seconde heb je een indicatie van de prijs.

Ik wil een snelofferte ontvangen

Wil je vrijblijvend advies over welke vloerbedekking het meest geschikt is voor jouw kantoor? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons in. Wij komen bij je langs en bespreken met jou de mogelijkheden! Voor meer informatie over Projectvloeren Nederland of onze vloeren kunt je contact met ons opnemen. Dit kan via 0263121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?