U zoekt vloerdekking in de regio Eindhoven?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Dan heeft u met Projectvloeren Nederland dé specialist op gebied van vloeren in de regio Eindhoven gevonden. Wij leggen veel vloeren in deze regio.

Wie is Projectvloeren Nederland?

Wij zijn een vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland: vloerbedekking, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer vloeren! Wij verkopen én leggen nagenoeg alle soorten vloeren en ontzorgen u geheel in dit proces.

Welke vloerbedekking heeft Projectvloeren Nederland?

2 soorten. De losse tapijttegel en vloerbedekking op rol. Beide opties hebben hun eigen voordelen. Samen met onze klanten bekijken wij wat het meest geschikt is voor uw bedrijf, school of zorginstelling. Wij geven vrijblijvend advies en indien u wenst een snelofferte. Wilt u snel zelf een prijsindicatie hebben, kijk dan op onze website bij bereken uw prijs.

De volgende gerenommeerde merken zitten in ons vloeren assortiment: Desso, Interface en Modulyss®. Vloerbedekking van hoge kwaliteit en lange levensduur. Daar staan wij, samen met onze leveranciers voor.

Ons werk in Eindhoven?

Al vele anderen zijn u voorgegaan in de regio Eindhoven. Wij hebben al bij diverse scholen, zorginstellingen en bedrijven functionele en mooie vloerbedekking mogen leggen. Wilt u meer informatie hierover? Dat is mogelijk. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Contact met ons?
Wilt u contact met Projectvloeren Nederland naar aanleiding van deze informatie. Wilt u meer weten over onze vloerbedekking of over andere mogelijke vloeren. Dat is natuurlijk mogelijk. Wij komen graag naar u in de regio Eindhoven om het een en ander toe te lichten.

U kunt ons iedere werkdag bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl.

Naast vloeren, verzorgen wij ook graag uw schilderwerk, gordijnen en/of zonwering. Wilt u meer weten over deze totaalservice in Eindhoven kijk op  www.projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?