Onderhoud van uw vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Om kosten te besparen is het onderhoud van uw vloeren uitermate belangrijk. Niet alleen omdat uw ruimte(s) er dan vanzelfsprekend beter uit zien, maar ook om vroegtijdige vervanging te voorkomen. Het is belangrijk om (naast de schoonmaak) het onderhoud van uw vloeren  niet te verwaarlozen.

Om een wat duidelijker voorbeeld te geven, gebruiken we uw auto als metafoor voor uw vloer. Het schoonmaken van uw auto kan bijvoorbeeld door het interieur te stofzuigen, de auto met de hand te wassen of een ritje door de wasstraat te maken en auto blijft op deze manier mooi schoon. Echter weet u, dat uw auto soms ook een olieverversing nodig heeft of zelf een grote beurt met een APK. Bij vloeren is dit eigenlijk net zo, schoonmaken alleen is niet voldoende om jaren vooruit te kunnen. Ook uw vloer heeft soms een grote onderhoudsbeurt nodig! De APK voor uw vloer, is bijvoorbeeld een jaarlijkse inspectie door een van onze adviseurs. Bij onderhoud, kunt u denken aan: vlekverwijdering, een lasnaad vervangen, het polymeren van linoleum of zelfs een gat in de vloerbedekking repareren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Als u uw vloeren niet goed onderhoudt, verslechtert de staat van uw vloer in rap tempo en bent u eerder aan complete vervanging toe, wat de nodige kosten met zich mee zal brengen. Dat is natuurlijk zonde als, met de juiste behandeling en tijdig onderhouden, de vloer nog jaren mee kan en u daarmee dus flink kosten kunt besparen. Bekijk onderstaand filmpje over het onderhoud van vloeren:

Heeft u vragen hierover, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op