Onze ontwerpers

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland beschikt ook over een eigen ontwerp-team. Zij kunnen met een scherp oog meekijken naar uw plannen. Bent u plannen aan het maken voor de invulling van (een van) uw ruimtes? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een breed advies over de indeling, het type vloer, ons aanbod en alle zaken zie er bij het kiezen van een nieuwe vloer komen kijken. Indien gewenst maakt u ook een afspraak met een van onze ontwerpers om het totaalplaatje van uw ruimte(s) compleet te maken.


Linda van Orsouw 

Een goed interieur maakt dat een werknemer beter kan functioneren, een student beter kan leren, of een docent beter kan onderwijzen. Een goed interieur draagt dus bij aan uw onderneming of onderwijsinstelling. Daarbij zorgt het ervoor dat gebruikers beter kunnen functioneren en helpt het om datgene uit te stralen wat past bij uw onderneming of instelling. Zelf ben ik goed in het ontwerpen van deze ruimtes. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van ruimtes in scholen of kantoren. Dankzij mijn diploma’s stylist (aan het Sint Lucas), Interior Designer (aan de Jan des Bouvrie Academie) en Master Interieur Architectuur (aan de HKU) ben ik in staat het gehele proces met u mee te denken om uiteindelijk te komen tot de beste ontwerpoplossing. Ik ben dan ook dagelijks aan het zoeken naar het ideale leef- en werk klimaat. Dit doe ik uiteraard in nauw overleg met mijn opdrachtgevers. Niet voor niets is betrokkenheid bij projecten voor mij vanzelfsprekend. Ik beschouw een project dan ook altijd als ‘ons project’ in plaats van ‘mijn project’.

Een school of kantoor dient een inspirerende, prikkelende en prettige omgeving te zijn. Een plek waar je uitgedaagd wordt om te leren of werken. En waar een gezonde, veilige en geborgen ruimte wordt geboden aan zijn gebruikers.Door bij aanvang van de opdracht goed te onderzoeken wat de wensen en behoeftes zijn, zorg ik ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij uw onderneming of onderwijsinstelling. In een, vrij in te vullen, proces, kijken we samen in welke mate uw project uitgewerkt moet worden, en wat mijn rol hierin kan zijn. Van enkel een plattegrond, tot volledig in 3D uitgewerkte beelden of zelfs het begeleiden van de realisatie! Samen maken we van u school of kantoor een inspirerende plek. Een plek waar uw werknemers, studenten en docenten optimaal kunnen functioneren. Zij kunnen op die manier uitblinken in hetgeen waar zij goed in zijn!


Robbin de Vries

Designer1

“Robbin; mijn visie van een goed ontwerp is praktisch design en optimaal combineren. Ik richt mij voornamelijk op kantoren, onderwijs, gezondheidszorg en Retail. Mijn specialisatie; het visualiseren van uw ruimte in een fotorealistische 3D-ontwerp. In meerdere dimensies neem ik u mee door uw nieuwe gebouw of ruimte. 

 

Ontwerpen is meer dan een idee uitwerken. Ontwerpen is voor ons problemen oplossen en vooruit denken. Iets functioneels bedenken kan iedereen maar een oplossing in een goed en strak design is wat anders. Dat geldt zowel voor producten als voor een compleet interieur. Daarom vinden wij het belangrijk dat een goed ontwerp praktisch, werkbaar en oogstrelend is. Producten moeten functioneren en iets uitstralen, interieurs moeten kloppen en in balans zijn, afgestemd en werkbaar. Onze visie over design is waar het allemaal om begonnen is. Gebruik design om praktische objecten beter te laten ogen. Het gaat om de creativiteit en voorbereiding die in het ontwerp wordt gelegd. We doen research naar de doelgroep die gebruik gaat maken van het product of interieur. Op deze manier weten we wat de behoeftes en wensen zijn. Vervolgens maken we een materiaalkeuze waar we mee gaan werken. Dit is van belang voor het ontwerp in verband met de uitvoering. Dan pas komt het moment om het ontwerp te gaan uitwerken in een fotorealistisch tekenprogramma. Alleen op deze manier kan je volgens ons tot een goed resultaat komen. Bij studio Robbin gaan we samen met u aan de slag. Het wordt uw product of uw interieur, daarom is het belangrijk dat u er bij betrokken wordt, met als doel een top eindresultaat.


 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?