Onze ontwerpers

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

+ Eigen ontwerpteam

+ Voor een compleet totaalplaatje

Projectvloeren Nederland heeft ook een ontwerp-team. Zij kunnen met een scherp oog meekijken naar uw plannen. Bent u plannen aan het maken voor de invulling van (een van) uw ruimtes? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een breed advies over de indeling, het type vloer, ons aanbod en alle zaken zie er bij het kiezen van een nieuwe vloer komen kijken. Indien gewenst maakt u ook een afspraak met een van onze ontwerpers om het totaalplaatje van uw ruimte(s) compleet te maken.

Liane Gaemers

“Het interieur is een weerspiegeling van uw bedrijf, school of zorg instelling. Waar de sfeer, energie en stijl samenkomen. Waar zowel werknemers als bezoekers zich welkom voelen en geïnspireerd worden. Kortom: het ID voor uw interieur! Als ik voor Projectvloeren Nederland aan de slag ga kijk ik altijd naar de ruimtes. Want…. Een optimaal ingerichte ruimte heeft veel meerwaarde: de productiviteit van uw medewerkers wordt vergroot, de ruimte wordt optimaal benut, het inspireert de bezoeker en geeft een goede indruk bij uw klanten.

Daarom kijk ik graag naar wat voor u als ondernemer belangrijk is, wat prettig is voor uw medewerkers en wat past bij uw doelgroep. We bespreken uw ideeën, passie en wensen, want het ontwerpen van uw interieur is teamwork. En vergeet niet; je loopt elke dag over een vloer en dit is het grootste onderdeel van je interieur. Daarom moet deze er perfect uitzien en passen bij uw onderneming.

Probeer eens iets anders dan het traditionele grijs of zwart. Laten we er samen iets unieks van maken, zo wordt het interieur nog mooier!

Robbin de Vries

Designer1“Robbin; mijn visie van een goed ontwerp is praktisch design en optimaal combineren. Ik richt mij voornamelijk op kantoren, onderwijs, gezondheidszorg en Retail. Mijn specialisatie; het visualiseren van uw ruimte in een fotorealistische 3D-ontwerp. In meerdere dimensies neem ik u mee door uw nieuwe gebouw of ruimte. 

Ontwerpen is meer dan een idee uitwerken. Ontwerpen is voor ons problemen oplossen en vooruit denken. Iets functioneels bedenken kan iedereen maar een oplossing in een goed en strak design is wat anders. Dat geldt zowel voor producten als voor een compleet interieur. Daarom vinden wij het belangrijk dat een goed ontwerp praktisch, werkbaar en oogstrelend is. Producten moeten functioneren en iets uitstralen, interieurs moeten kloppen en in balans zijn, afgestemd en werkbaar. Onze visie over design is waar het allemaal om begonnen is. Gebruik design om praktische objecten beter te laten ogen. Het gaat om de creativiteit en voorbereiding die in het ontwerp wordt gelegd. We doen research naar de doelgroep die gebruik gaat maken van het product of interieur. Op deze manier weten we wat de behoeftes en wensen zijn. Vervolgens maken we een materiaalkeuze waar we mee gaan werken. Dit is van belang voor het ontwerp in verband met de uitvoering. Dan pas komt het moment om het ontwerp te gaan uitwerken in een fotorealistisch tekenprogramma. Alleen op deze manier kan je volgens ons tot een goed resultaat komen. Bij studio Robbin gaan we samen met u aan de slag. Het wordt uw product of uw interieur, daarom is het belangrijk dat u er bij betrokken wordt, met als doel een top eindresultaat.

 

 


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op