Carpet Lease

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ ideaal voor financiële flexibiliteit van uw bedrijf

+ duurzame tapijttegels

+ onderhoudsvrij

DESSO Logo&Tagline CMYK

 

 

Wij bieden samen met onze leverancier Desso een slimme duurzame oplossing voor onze zakelijke klanten aan. De service om een vloer te leasen met ‘Carpet Lease’. Dit is al mogelijk voor een bedrag van ongeveer 7 euro per jaar per m² bij een leasetermijn van 7 jaar. Met Carpet Lease zijn de kosten van uw tapijt voor de gehele levensduur transparant. U hoeft zich niet druk te maken over alle details rondom het vervangen van de vloer. U heeft een duurzaam product dat ze weer ophalen na gebruik. U kunt kiezen uit een leaseperiode van 5 of 7 jaar.

U hoeft alleen het ontwerp te kiezen en kunt dan de rest aan ons over laten.

desso1

 

 

 

 

Het 4 stappenplan:

Stap 1:

Kies de ideale tapijttegel uit de nieuwste Desso-ontwerpen met een DESSO EcoBase®-tapijtrug (speciaal ontwikkeld om te kunnen hergebruiken) in de gewenste kleur, textuur en ontwerp.

Stap 2:

De tapijttegels worden door Projectvloeren Nederland netjes bij u gelegd.

Stap 3:

Als extra optie bieden wij het gemak van een onderhoudspakket aan.

Stap 4:

Aan het einde van de leaseperiode laten wij uw tapijttegels zorgvuldig verwijderen, terugnemen en uit elkaar halen om het tot nieuw tapijt te recyclen en kunt u weer bij stap 1 beginnen.

Voor nog meer gemak kunt u ook kiezen voor ons onderhoudspakket. Hierin is jaarlijks algemeen onderhoud (1x), vlekverwijdering (4x), adviesrapportage van het schoonmaakbedrijf (4x) en reinigen van entreezones (4x) opgenomen. Het lokale schoonmaakbedrijf wordt kosteloos, éénmalig gedurende de contractperiode getraind.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?