Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

+ ideaal voor financiële flexibiliteit van uw bedrijf

+ duurzame tapijttegels

+ onderhoudsvrij

DESSO Logo&Tagline CMYK

 

 

Wij bieden samen met onze leverancier Desso een slimme duurzame oplossing voor onze zakelijke klanten aan. De service om een vloer te leasen met ‘Carpet Lease’. Dit is al mogelijk voor een bedrag van ongeveer 7 euro per jaar per m² bij een leasetermijn van 7 jaar. Met Carpet Lease zijn de kosten van uw tapijt voor de gehele levensduur transparant. U hoeft zich niet druk te maken over alle details rondom het vervangen van de vloer. U heeft een duurzaam product dat ze weer ophalen na gebruik. U kunt kiezen uit een leaseperiode van 5 of 7 jaar.

U hoeft alleen het ontwerp te kiezen en kunt dan de rest aan ons over laten.

desso1

 

 

 

 

Het 4 stappenplan:

Stap 1:

Kies de ideale tapijttegel uit de nieuwste Desso-ontwerpen met een DESSO EcoBase®-tapijtrug (speciaal ontwikkeld om te kunnen hergebruiken) in de gewenste kleur, textuur en ontwerp.

Stap 2:

De tapijttegels worden door Projectvloeren Nederland netjes bij u gelegd.

Stap 3:

Als extra optie bieden wij het gemak van een onderhoudspakket aan.

Stap 4:

Aan het einde van de leaseperiode laten wij uw tapijttegels zorgvuldig verwijderen, terugnemen en uit elkaar halen om het tot nieuw tapijt te recyclen en kunt u weer bij stap 1 beginnen.

Voor nog meer gemak kunt u ook kiezen voor ons onderhoudspakket. Hierin is jaarlijks algemeen onderhoud (1x), vlekverwijdering (4x), adviesrapportage van het schoonmaakbedrijf (4x) en reinigen van entreezones (4x) opgenomen. Het lokale schoonmaakbedrijf wordt kosteloos, éénmalig gedurende de contractperiode getraind.


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Mogen wij bij u over de vloer komen?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
Fax. 026-321 18 49
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op