Vacature Planner/werkvoorbereider

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vacature Planner/Werkvoorbereider

Opleiding: MBO+ werk- en denkniveau
Soort dienstverband: bij voorkeur fulltime (36-40 uur)
Locatie: Duiven (nabij Arnhem)
Salaris: €2500-€3500 (afhankelijk van je ervaring)

Wij zijn voor ons team op zoek naar een planner/werkvoorbereider. Je doet dit werk samen met twee ervaren collega’s en samen zorgen jullie dat onze 30 vakmannen weten waarmee ze onze opdrachtgevers kunnen helpen. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en inzet is voor ons belangrijk. Als planner/werkvoorbereider heb jij een afwisselende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het managen van jouw projecten. De afdeling commercie levert jou het werk aan en jij zorgt dat het werk ook goed uitgevoerd wordt. Je werkt grotendeels bij ons op het hoofdkantoor in Duiven, en je vindt het mooi om ook 1 keer per week naar de opdrachtgever te gaan voor controle op de uitvoering en afronding van jouw project. Dat maakt je werk afwisselend. Je taken bestaan hoofdzakelijk uit: plannen van de stoffeerders bij de opdrachtgevers, het bestellen van het juiste materiaal en bewaken van de voortgang. Je zorgt dat onze vakmannen weten hoe ze het project (vloeren leggen, gordijnen hangen en zonwering installeren)  kunnen aanpakken. Het is belangrijk dat je gestructureerd werkt en met druk om kunt gaan. Als je bent ingewerkt weet jij exact welke materialen voor welk project het beste zijn. Je organiseert je eigen klussen en zorgt voor de juiste aansturing en bijsturing. Zie het als een soort luchtverkeersleider op Schiphol. Soms heb je wel 15 klussen onder je beheer.
Je kunt doorgroeien naar senior-projectleider.

Stel dat we het wat concreter zouden formuleren zoeken we een:

‘Planner/werkvoorbereider die ook af en toe projecten gaat bezoeken’

 Wat bieden wij een Planner/Werkvoorbereider?

 • Het salaris kan oplopen tot 3500 euro per maand (bruto). Dit is onder andere afhankelijk van werkervaring;
 • Een prima CAO met pensioen;
 • Veel zelfstandigheid qua invulling van je werkweek en werkuren;
 • Je hebt ontwikkelingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit interne opleidingen en externe cursussen;
 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar;
 • De afwisseling is groot omdat we aanvragen van veel verschillende klanten hebben;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een telefoon van de zaak, reiskostenvergoeding, laptop en thuiswerkmogelijkheden.

Wat wij concreet van jou verwachten als planner/werkvoorbereider?

 • Het liefst een veel ervaring in een soortgelijke functie, maar we snappen dat dit niet altijd lukt;
 • Je kunt organiseren, bijstellen en de processen volgen en bewaken;
 • Telefonisch opdrachtgevers en collega’s te woord staan;
 • Het is de bedoeling dat je (op termijn) in staat bent om op je afdeling de vraagbaak te zijn en dat je een overzicht houdt op alle werkzaamheden. Het team bestaat uit 3 planners/projectleiders en 30 vakmannen.
 • Inkopen van arbeid in overleg met de verkoopafdeling en een inkooporder maken voor de ZZP-ers;
 • Bestellingen van de benodigde vloeren en materialen, zonwering en gordijnen en controleren of deze op tijd binnen zijn;
 • De planning zodanig regelen dat onze vakmannen op een efficiënte wijze door Nederland rijden ;
 • Het werkdossier perfect op orde brengen ten behoeve van de facturatie.

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure

Wie zijn wij?

Projectvloeren Nederland is een modern en energiek vloerenbedrijf dat door heel Nederland bij klanten over de vloer komt. Wij installeren vloeren, gordijnen en zonwering voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan kantoren, zorginstellingen, scholen en ook aan de grotere horeca bedrijven. Van 500 tot 25.000 m2 vloer per opdracht. Met meer dan 30 collega’s zijn wij een relatief grote speler in de vloerenwereld. De werksfeer is open en gezellig. We lachen veel, maar werken ook hard.
Onze ambities zorgen ervoor dat jij altijd afwisselend werk hebt. De lijnen zijn kort en er is weinig hiërarchie. Niet onbelangrijk: we zijn een gezond bedrijf in de breedste zin van het woord. We groeien elk jaar in omzet en vaste klanten. Uiteraard kijk je even op de site van Projectvloeren Nederland (www.projectvloerennederland.nl). 

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande?
Neem dan contact met ons op. Een motivatiebrief is niet nodig, daar komen we tijdens een gesprek wel achter, maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak je CV zou kunnen mailen. Je kunt het beste met ons bellen wanneer je het als een uitdaging ziet om ons team te versterken met jouw capaciteiten. Je kunt direct contact opnemen met Mike of Jeroen wanneer je het als een uitdaging ziet om ons team te versterken met jouw capaciteiten. Je kunt bellen of mailen naar:

Jeroen Doornbosch / Jeroen@projectennederland.nl (Directeur).
Mike Boelders /Mike@projectvloerennederland.nl (Operationeel manager/projectleider)
Ons kantoor is gevestigd in Duiven en telefonisch te bereiken op 026-3121701.

Een voorbeeld van een werkdag:
Om 07.00 uur ben je op ons kantoor in Duiven waar onze stoffeerders en onderaannemers zich verzamelen voordat zij naar een klus rijden. Zij hebben de werkbonnen die je hebt klaargelegd voor zich liggen. Je helpt onze vaklui op weg met de juiste materialen en je voorkomt dat ze tekort gaan komen op de klus. Jij bent degene die onze projecten inplant en de stoffeerders aanstuurt. Inplannen houdt in dat je de wens van de klant samenbrengt met de beschikbaarheid en capaciteit van materiaal en personeel.
Vervolgens zie je gedurende de dag een hele grote mix aan taken voorbij komen. Enerzijds ben je dus met je kerntaak bezig: het plannen van nieuwe projecten. Anderzijds ben je een ‘probleemoplosser’. Een planning loopt namelijk maar zelden precies zoals jij het verwacht had. Jij zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk geschakeld wordt en de planning zo geruisloos mogelijk doorgang vindt. Ook van de andere opvolgende projecten.
Je werkt ook samen met collega’s van de afdeling commercie, dat zijn meestal de collega’s van de calculatie die berekend hebben hoeveel materialen en mensen je nodig hebt. Je bent meestal het eerste aanspreekpunt voor klant en stoffeerder, omdat jij de laatste schakel bent in een keten van informatieoverdracht.
Naast het inplannen van de projecten, zorg je ook voor de inkopen en bepaal je of het materiaal eerst naar ons kantoor in Duiven gaat of precies op tijd bij de opdrachtgever zelf wordt afgeleverd door de fabrikanten.
Als een project afgerond is, dan is het zaak dat jij ervoor zorgt dat het ‘dossier’ compleet gemaakt wordt en naar de administratie gaat voor facturatie. Je controleert dus eerst of er meerwerk is verricht die ook doorberekend moet worden aan de klant.
Hoewel dit een indicatie is van een werkdag, kunnen we je verzekeren dat geen dag gaat zoals je die van tevoren bedacht had. Het is een dynamische functie, in een dynamisch bedrijf, in een dynamische branche.

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?