Vacature: Leerling vloerenlegger

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Werkniveau: VMBO

Dienstverband: Vast

Aantal plekken: 3 (drie personen)

Projectvloeren Nederland zoekt per direct drie leerling vloerenleggers ter versterking van onze teams. Wat vragen wij? Gemotiveerde leerlingen, met twee rechterhanden, die het vak graag tot in de kneepjes willen leren.

Wie zijn wij?
Projectvloeren Nederland is al sinds 1984 een van de grotere spelers op de markt van professionele vloeren voor de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en architecten. Onze klanten hebben opdrachten van 20 m2 tot soms wel 20.000 m2 en meer. Met de Benelux als afzetgebied zijn wij thuis in alles wat maar over de vloer komt! PVN is sterk in ontzorgen.

 

Wat ga je doen?
Het leggen van een perfecte vloer is een vak! Onze vaklui zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele vloeren door heel Nederland. Als leerling vloerenlegger ga je dagelijks met een van onze ervaren vloerenleggers naar onze zakelijke klanten. Daar haal je de oude vloer weg, egaliseert de vloer (indien noodzakelijk) en zorgt dat er een nieuwe vloer komt te liggen. Wij leggen veel PVC- en Marmoleumvloeren en het leggen van dit type vloer vereist echt een stuk vakmanschap!

 

Jouw werkdag
Je start bijna altijd in Duiven om de auto in te laden met de benodigde materialen. Daar kun je even een kopje koffie drinken, wat kletsen en vervolgens gaan jullie op weg naar de klant.

Rond (ongeveer) 08.00 ben je bij de klant aanwezig, waar je samen met een ervaren vloerenlegger, aan de slag gaat. Op zijn tijd wordt er natuurlijk pauze gehouden en rond een uur of 16.00 vertrek je weer richting Duiven of rechtstreeks naar huis. Elke dag ben je wel weer ergens anders en zo kom je op allerlei plekken in Nederland zoals zorginstellingen, kantoren of scholen. Geen dag is hetzelfde!

 

Wij vinden dat…
Onze medewerkers plezier in hun werk en passie voor het vak moeten hebben. Ook samen lol kunnen maken tijdens het werk is voor iedereen die bij ons werkt belangrijk. Juist die prettige werksfeer zorgt ervoor dat onze medewerkers al jaren bij ons zijn en dus veel ervaring hebben opgedaan. Wij hebben allemaal één en hetzelfde doel voor ogen: een prefect eindresultaat afleveren dat wordt beloond met een tevreden glimlach van de klant.

 

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. We vinden het dus erg leuk als jij je werk met plezier, passie en veel inzet uitvoert, zodat we onze goede naam blijven behouden.

 

Salaris
Het salaris bedraagt bij aanvang € 1000,00 bruto per maand (bij een volledige werkweek).Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden en krijg je bij ons de kans binnen een aantal jaar je salaris flink te verhogen conform de CAO Wonen.


Interesse?
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en denk je dat deze baan als Leerling Vloerenlegger jou op het lijf geschreven staat? Of wil je graag meer weten over onze werkzaamheden? Laat dan graag wat van je horen! Je kunt je CV + Motivatie doorsturen naar onderstaand contactpersoon.

 

Contactpersoon: 
Bart Arnts (P&O Projectvloeren Nederland)

B.Arnts@recore.nl

Nina Simonestraat 80-82

6541 EC  Nijmegen

06 53537512


Geplaatst op 4 november 2013