Vacature Junior stoffeerder

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vacature Junior stoffeerder

Opleiding: MBO denk- en werkniveau
Soort dienstverband: 32 uur per week, regio Duiven
Mogelijk in combinatie met vakopleiding
Salarisindicatie: €1500 – €1700 

Wie zijn wij?
Projectvloeren Nederland is een onafhankelijke adviseur en leverancier van vloeren, gordijnen en zonwering. Wij installeren vloeren, gordijnen, zonwering door heel Nederland. Naast deze stoffering zorgen wij eventueel ook voor het schilderwerk. Wij focussen ons hierbij op de zakelijke markt van Nederland.  We werken met vakbekwame teams die snel inzetbaar zijn. Mensen met passie voor hun vak en jarenlange ervaring. Onze klanten zijn voornamelijk scholen, zorginstellingen, kantoren of horecaondernemingen.
Meer informatie over ons bedrijf, de klanten en medewerkers kan je vinden op www.projectvloerennederland.nl.

Wie zoeken wij?

Een Junior stoffeerder die zich in dit vak wil gaan bekwamen.

Als jij jezelf herkent in onderstaande vacature, dan zou je zeker de telefoon moeten pakken en een afspraak met ons moeten maken. Wij begrijpen dat het niet lukt om in alles goed te zijn. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf zijn daarom ruimschoots aanwezig.

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure

Wat bieden wij een junior stoffeerder:

 • Prettige werktijden die ervoor zorgen dat je in de middag op tijd thuis bent (van 07:30 tot 16:00 uur). In de ochtend ga je samen met een ervaren stoffeerder op pad naar onze zakelijke klanten. Benieuwd hoe jouw werkweek er ongeveer uit zal gaan zien? Scrol dan snel verder naar de laatste pagina.
 • Ondersteuning van ervaren collega’s die ervoor zorgen dat je het vak nog sneller onder de knie krijgt;
 • De kans om 1 dag per week een vakopleiding te volgen waardoor je én werkervaring én kennis op doet. We vragen je om 1 dag per week een vakopleiding te volgen waardoor je het vak nog sneller onder de knie krijg Vergis je niet het, duurt wel 3 jaar voordat je alles zo goed kunt dat je zelfstandig kunt stofferen;
 • Een super team, met jaarlijks verschillende teamuitjes en borrels. Zo nu en dan gaan we na werktijd flink los.
 • Veel verschillende en afwisselende werkzaamheden voor klanten. In het begin help je senior stoffeerders met werkzaamheden zoals oude vloeren slopen, stofzuigen, egaliseren en het leggen van tegelvloeren.
 • Je krijgt de kans om steeds een stapje meer te doen onder toeziend oog van je collega. Op lange termijn komen daar bijvoorbeeld het hangen van gordijnen en het installeren van zonwering bij.

Wat wij vragen van een junior stoffeerder:

 • Je hebt het talent om “met je handen” te werken;
 • Het is voor jou een uitdaging om het werk van vloerenlegger zo goed mogelijk uit te voeren;
 • We zoeken bewust ook naar junior stoffeerders en dus nog niet alleen naar iemand die het vak al volledig beheerst;
 • Onze verkopers willen graag perfect werk opleveren aan de klanten dus het is van belang dat je oog hebt voor detail;
 • Je bent bereid om 1 dag per week een vakopleiding te volgen;
 • Dus als je vakmanschap hoog in het vaandel hebt en het leuk vindt om bij onze klanten vloeren te leggen dan willen wij dat jou graag leren!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Plan snel een gesprek met ons in. Een sollicitatiebrief is niet nodig daar komen we tijdens het gesprek wel achter, maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van je werkervaring of hobby’s zou kunnen mailen.
Je kan contact opnemen met Mike Boelders wanneer je het als een uitdaging ziet om ons team te versterken met jouw capaciteiten. Je kunt bellen of mailen naar:

Mike Boelders / Mike@projectennederland.nl

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duiven en telefonisch te bereiken op 026-3121701.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?