Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Opleiding: MBO+ of HBO werk- en denkniveau
Soort dienstverband: bij voorkeur fulltime (32-40 uur)
Kantoor: Duiven (bij Arnhem)
Salaris: € 2.500-3.000 (afhankelijk van je ervaring)

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Om kort te zijn: we zoeken een fijn mens voor onze club Projectvloeren Nederland. Ons bedrijf is dynamisch, soms hectisch, maar vooral leuk. We hebben collega’s die met handen en hoofd werken en collega’s die het hoofd koel moeten houden. Jij bent meestal hét eerste contact met de klant via de telefoon of via de onze site! Een super belangrijke functie want als jij het goed doet en je durft ook de verkopers goed aan te jagen dan gaat het met de klant en ook met ons hele bedrijf goed.
Je komt te werken op de salesafdeling waar onze directeur/sheriff (zo noemt hij zichtzelf) ook vooral lekker commercieel bezig is in het werkveld: een leuke sparringpartner dus!

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure

What is in it for you als Commercieel Medewerker Binnendienst?

 • Het vaste salaris voor een commerciële medewerker binnendienst kan oplopen tot 3000 euro per maand (bruto). Dit is onder andere afhankelijk van werkervaring;
 • Een prima CAO met pensioen;
 • Veel zelfstandigheid qua invulling van je werkweek;
 • Prachtige klanten: je komt echt in aanraking met grote klanten zoals defensie, ziekenhuizen, grote bedrijven en zeker ook bij het MKB. Dat zorgt voor een leuke variatie in je werk;
 • Door de sterke groei van onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om mee te groeien;
 • Leuke collega’s met humor en hart voor de zaak;
 • Jaarlijks meerdere personeelsuitjes.

Wat wij concreet van een Commercieel Medewerker Binnendienst vragen:

 • Je beschikt over MBO+ of HBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt al enige commerciële ervaring op de commerciële binnendienst;
 • Je bent een échte spin in het web: jij functioneert als de schakel tussen de klant en de commerciële buitendienst;
 • Je vindt het leuk om een (potentiële) klant, vanaf zijn eerste contact met Projectvloeren Nederland, de maximale service te verlenen;
 • Het is voor jou een uitdaging om het werk van de buitendienst zo effectief mogelijk voor te bereiden;
 • Je krijgt een kick van het scoren van afspraken en een tevreden klant;
 • Als een klant geen afspraak nodig vindt dan ben je in staat om de offerte binnen te halen zonder tussenkomst van de verkoper.
 • Dat je accuraat en gestructureerd te werk gaat, gezien de hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid.

Hoe ziet een dag in het leven van een Commercieel Medewerker Binnendienst bij Projectvloeren Nederland er uit?

Op maandag ben jij om 08:30 uur op kantoor en start je de dag met een kop koffie samen met je collega’s. Al snel gaat voor het eerst de telefoon: een klant met een vraag over een klus die later die dag uitgevoerd gaat worden. Jij zorgt ervoor dat de vraag van de klant op de juiste plek terecht komt en zorgt dat de klant snel geholpen is. Vervolgens zie jij in jouw mail een offerteaanvraag binnenkomen voor een bedrijf uit Rotterdam. Gretig als jij op deze nieuwe aanvragen bent, pak je direct de telefoon om de wensen te inventariseren en een afspraak in te plannen voor jouw collega’s van de buitendienst. Jij zorgt ervoor dat je collega’s alle benodigde informatie hebben voor wanneer zij op bezoek gaan bij de (potentiële) klant (een opsomming van de wensen die de klant al met jou heeft doorgenomen).
Vervolgens staat een commercieel overleg op de planning. Tijdens dit overleg zit jij samen met het commerciële team en bespreken jullie de voortgang. Jij bent tenslotte voor het monitoren van de (nieuwe) klantaanvragen en bijsturen waar nodig. Daarna verwerk jij het commercieel overleg en de eerdere telefoontjes van die dag in onze systemen. Tijdens de pauze praat je gezellig bij met je collega’s, wandel je een rondje of speel je mee met een potje darts (als je dat al leuk vindt). Na de pauze is het tijd om de klanttevredenheid te peilen. Onlangs hebben we 3 mooie projecten afgerond en jij belt met de klant om te kijken of alles naar wens is verlopen en of we mogelijk nog iets voor hen kunnen betekenen. Tussendoor word jij nog afgeleid door meerdere telefoontjes van vaste en nieuwe klanten, maar dit is voor jou geen enkel probleem. Niets is mooier dan een tevreden klant! Aansluitend daarop probeer jij nog enkele ‘slapende klanten’ te her activeren middels een enthousiast telefoontje en dan zit de dag er al weer op!
Eigenlijk verloopt geen dag hetzelfde en is de kans klein dat je het werk saai gaat vinden!

Wie zijn wij?

Projectvloeren Nederland is een modern en energiek vloerenbedrijf dat door heel Nederland bij klanten over de vloer komt. Wij installeren vloeren, gordijnen en zonwering voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan kantoren, zorginstellingen, scholen en ook aan de grotere horeca bedrijven. Van 500 tot 25.000 m2 vloer per opdracht. Met meer dan 30 collega’s zijn wij een relatief grote speler in de vloerenwereld (top 10 van Nederland). De werksfeer is open en gezellig. We lachen veel, maar werken ook hard. Onze ambities zorgen ervoor dat jij altijd afwisselend werk hebt.  Niet onbelangrijk: we zijn een gezond bedrijf in de breedste zin van het woord. We groeien elk jaar in omzet en vaste klanten. Uiteraard kijk je even op de site van Projectvloeren Nederland  (www.projectvloerennederland.nl).

 Enthousiast? Neem contact met ons op!

Ben jij enthousiast over de vacature en bezit je een groot gedeelte van het bovenstaande talent? Neem dan contact met ons op! Een sollicitatiebrief is niet nodig, daar komen we tijdens een gesprek wel achter, maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand je CV zou kunnen mailen.
Je kunt het beste bellen met Salisa of Judith (jouw toekomstige collega’s) wanneer je het als een uitdaging ziet om ons team te versterken met jouw capaciteiten. Dat kan via 026-3121701.

Je kunt ook mailen naar:

Salisa Manuputty / Salisa@projectennederland.nl
Judith Stouten / Judith@projectennederland.nl
Ons kantoor is gevestigd in Duiven en telefonisch te bereiken op 026-3121701.

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?