Vacature CFO / Financieel manager

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vacature CFO / Financieel manager

Opleiding: HBO Werk- en denkniveau
Soort dienstverband: bij voorkeur fulltime (36-40 uur)
Locatie: Duiven (nabij Arnhem)
Salaris: €3500-€4500 (afhankelijk van je ervaring)

Tja, als het dan toch al moeilijk is om de juiste mensen te vinden, leggen wij de lat gelijk ook maar hoog. We hopen alleen wel dat we niet zoeken naar iemand die niet bestaat.

Naar wie zijn we op zoek? We zoeken een fijn mens voor onze club Projectvloeren Nederland. Een CFO/financieel manager. Een financieel manager die naast het bewaken van de financiën, vooral de troepen motiveert, processen bewaakt en af en toe streng is. Ons bedrijf is dynamisch, soms hectisch, maar vooral leuk. We hebben collega’s die met handen en hoofd werken en collega’s die het hoofd koel moeten houden. Jij zit in ons managementteam en samen met de operationeel manager geef je sturing en bewaak je de afspraken die het team samen heeft gemaakt. De medewerkers van commercie, operatie en administratie werken grotendeels zelfstandig, maar jij zorgt er wel voor dat de processen goed op elkaar aan (blijven) sluiten. Uiteraard beheers je de cijfers, de boekhouding en de maandelijkse rapportages. Dit is voor jou de gewoonste zaak van de wereld. Altijd de dingen goed blijven doen of verbeteren en dit ook goed bewaken binnen het team, dat zit in jouw karakter! De directeur van de club heeft dat iets minder. Hij is vooral commercieel bezig in het werkveld.

In jouw team zitten de medewerkers calculatie, de commerciële binnendienst en je kijkt ook met een schuin oog naar de accountmanagers. Snap je de dubbele dynamiek? Alleen het beheren van de financiën is te saai voor je.

Stel dat we het wat concreter zouden formuleren zoeken we een:

‘CFO/Financieel manager met aandacht voor procesbeheersing’

 Wat bieden wij een CFO/financieel manager?

 • Het salaris kan oplopen tot 4500 euro per maand (bruto). Dit is onder andere afhankelijk van werkervaring.
 • Een prima CAO met pensioen;
 • Jij bent een actief lid van het managementteam, tezamen met de commercieel directeur en de operationeel manager;
 • Veel zelfstandigheid qua invulling van je werkweek en werkuren;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Projectvloeren Nederland of één van onze andere bedrijven;
 • Veelzijdige werkzaamheden die verder reiken dan de financiële afdeling, door een nauwe samenwerking met commercie en operatie;
 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar.

Wat wij concreet van jou verwachten als CFO/financieel manager:

 • Een aantal jaren ervaring in een financieel administratieve functie;
 • Een kritische blik op de winstgevendheid van het bedrijf. Niet alleen vanuit kosten beheersing, maar juist ook op de omzet met de bijbehorende voor- en nacalculaties;
 • Dat jij een begroting, de maand- en jaarrapportages en de bijbehorende KPI’s kunt opstellen en bespreken met het managementteam;
 • Je kunt structureren en je bewaakt de cashflow;
 • Je beheert de personeelsdossiers en controleert de salaris administratie;
 • Je kunt analyseren, bijstellen en de (financiële) processen bewaken;
 • Van nature heb je leidinggevende capaciteiten en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij?

Projectvloeren Nederland is een modern en energiek vloerenbedrijf dat door heel Nederland bij klanten over de vloer komt. Wij installeren vloeren, gordijnen en zonwering voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan kantoren, zorginstellingen, scholen en ook aan de grotere horeca bedrijven. Van 500 tot 25.000 m2 vloer per opdracht. Met meer dan 30 collega’s zijn wij een relatief grote speler in de vloerenwereld. De werksfeer is open en gezellig. We lachen veel, maar werken ook hard.

Onze ambities zorgen ervoor dat jij altijd afwisselend werk hebt. De lijnen zijn kort en er is weinig hiërarchie. Niet onbelangrijk: we zijn een gezond bedrijf in de breedste zin van het woord. We groeien elk jaar in omzet en vaste klanten. Uiteraard kijk je even op de site van Projectvloeren Nederland (www.projectvloerennederland.nl). 

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande?

Neem dan contact met ons op. Een motivatiebrief is niet nodig, daar komen we tijdens een gesprek wel achter, maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak je CV zou kunnen mailen.

Je kunt contact opnemen met Jeroen Doornbosch of Martien Luidens wanneer je het als een uitdaging ziet om ons team te versterken met jouw capaciteiten. Je kunt bellen of mailen naar:

Jeroen Doornbosch / Jeroen@projectennederland.nl (directeur)

Martien Luidens / Martien@projectennederland.nl (CFO/financieel manager)

Ons kantoor is gevestigd in Duiven en telefonisch te bereiken op 026-3121701.

Solliciteer direct online

Sollicitatieprocedure


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?