Projectvloeren Nederland legt tapijttegels in uw kantoor.

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is al jaren een toonaangevend bedrijf voor het leggen van tapijttegels in een kantoor. Tapijttegels geven uw kantoor een strakke, warme, uitstraling en zijn daarnaast erg goed voor de akoestiek. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die tapijttegels voor uw kantoor hebben? We vertellen u er graag alles over.

Wat zijn de voordelen van tapijttegels in een kantoor?

Met tapijttegels kunt u alle kanten op. Naast dat ze uw kantoor een strakke, warme, uitstraling geven, zijn tapijttegels erg goed voor de akoestiek. Tapijt is daarom ideaal in gehorige en grote ruimtes. Meer nog dan bij tapijt op rol, kunt u zich met tapijttegels qua kleuren en kwaliteiten helemaal uitleven. Projectvloeren Nederland levert tapijttegels van veel verschillende leveranciers, zoals DESSO en Interface. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Zijn tapijttegels in mijn kantoor makkelijk te onderhouden?

Een koffievlek is snel gemaakt, en ten opzichte van een pvc-vloer is deze vlek in tapijt lastig te verwijderen. Denkt men. Maar vergeet niet: net als dat een auto jaarlijks naar de APK-keuring gaat, dient ook elke vloer periodiek onderhouden te worden. Projectvloeren Nederland neemt dit denkwerk graag van u over, en plant het jaarlijkse onderhoud voor u in. En zit er dan écht een keer een vlek in uw tapijt die er niet meer uit gaat, dan vervangt u gewoon die ene losse tegel! Het grote voordeel van het leggen van tapijttegels in uw kantoor, is namelijk dat deze niet verlijmd dienen te worden. U kunt er dus zo eentje omruilen. Wel zo makkelijk vinden wij…

Tapijttegels voor mijn kantoor: wat kost het?

Projectvloeren Nederland levert tapijttegels in veel verschillende kleuren en kwaliteiten. Afhankelijk van uw wensen, stemt onze projectconsultant de tapijttegels af aan uw kantoor. Met alle plezier komen wij eens bij u langs voor een advies op maat. Wilt u graag snel een indicatie van de kosten van tapijttegels voor uw eigen kantoor? Vul onze snelofferte functie in en ontvang direct een richtprijs.

Tapijttegels kantoor: Een tikkie anders

Tijdens het leggen van tapijttegels in uw kantoor wilt u natuurlijk het liefst lekker blijven doorwerken. Tijdens de werkzaamheden houden wij graag rekening met uw persoonlijke wensen. Dankzij onze ‘tikkie anders service nemen wij de zorgen bij onze klanten weg. Onze mensen werken 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Wanneer het u het beste uitkomt! Wanneer gewenst zorgen wij er voor dat alle ruimtes worden in- en uitgeruimd.

Meer informatie over tapijttegels kantoor? Neem snel contact op!

Met alle plezier vertellen we u alles over de mogelijkheden van tapijttegels in uw kantoor. Stuur ons een e-mail naar info@projectennederland.nl of bel 026-3121701.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?