Tapijt in Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

 

U zoekt tapijt in Utrecht voor uw zorginstelling, bedrijf of school. Dat is mogelijk bij Projectvloeren Nederland. Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren voor zakelijk gebruik.

Werkgebied Utrecht

In de regio Utrecht zijn wij veel te vinden. Veel klanten uit deze regio hebben Projectvloeren al weten te vinden. Wij werken ook graag in Utrecht en omstreken. Bedrijven, scholen en de zorg uit deze regio gingen u voor en bij velen ligt dan ook al tapijt van Projectvloeren Nederland.

Soorten en merken tapijt

Wij hebben tapijt in 2 soorten. De tapijt op rol en de losse tapijttegels. Deze laatste heeft als voordeel dat ze kunnen gewisseld worden. Ook tapijt op rol heeft zo zijn voordelen. Wij komen graag naar Utrecht om bij u een vrijblijvend ‘tapijt’ advies te geven.

Wij hebben een aantal bekende merken tapijt in ons assortiment. Onze klanten kiezen vaak uit deze volgende bekende merken als het gaat over tapijt of tapijttegels: Desso, Interface. Modulyss®, Vloer Totaal Concept, Marlin Contract, Ege, Leoxx en Heuga. Allemaal leveranciers van tapijt en tapijttegels.

Bent u benieuwd wat het voor uw bedrijf gaat kosten om een nieuwe tapijtvloer te leggen? Dit kunt u eenvoudig en snel uitrekenen op onze website. Kijk bij bereken uw prijs voor een prijsindicatie.

Service van Projectvloeren Nederland

Projectvloeren Nederland doet het altijd net een tikkie anders. Zo noemen wij onze service: Een Tikkie Anders. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Zo heeft u geen omkijken meer naar de gebruikelijke ‘rompslomp’.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer weten over onze soorten tapijt of heeft u een andere vraag? U kunt ons bereiken op werkdagen van 8 tot 17 uur op telefoonnummer 026-3121701 en via de mail 24/7 via info@projectennederland.nl

Kent u ook Projecten Nederland?

Onder deze naam verzorgen wij voor zakelijk Utrecht zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor meer informatie hierover kijk op Projecten Nederland www.projectennederland.nl

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?