Sportvloer kopen? Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor uw sportvloer moet u bij Projectvloeren Nederland zijn! Al jaren zijn wij hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt in Nederland. Wij leggen voornamelijk schoolvloeren, kantoorvloeren en zorgvloeren. Echter, ook een sportvloer hebben wij meerdere malen bij sportscholen gelegd. De vloeren die wij leggen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en worden gelegd door gespecialiseerde en ervaren vakmannen. Doordat wij vloeren inkopen bij fabrikanten waarmee wij samenwerken (Desso, Forbo, Nora),  kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Bent u geïnteresseerd in een sportvloer voor uw sportschool? Neem contact op voor meer informatie.

Sportvloer: Ons assortiment

Voor een sportvloer is niet ieder type vloer geschikt. Projectvloeren Nederland beschikt over een uitgebreid assortiment aan vloeren, dus ook voor een sportvloer hebben wij een vloer die geschikt is. Zo bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een rubber vloer of linoleum (marmoleum) vloer. Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw specifieke wensen komt één van onze adviseurs bij u langs op locatie. Wij kunnen dan een goede inschatting maken welke vloer voor u het meest geschikt is. Wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs? Vul dan eenvoudig onze afspraakplanner in.

Wilt u een indicatie van de kosten die het leggen van een sportvloer met zich mee brengen? Bereken dan hier uw prijs. Voor het maken van een uitgebreide offerte is het prettig als we bij u langs mogen op kantoor. Maak hiervoor een afspraak.

Sportvloer online bestellen?

Bestelt u uw sportvloer liever online? Kijk dan op www.deprojectvloer.nl. Dit is de officiële webshop van Projectvloeren Nederland. Heeft u ondersteuning nodig bij het leggen van uw sportvloer? Onze vakmannen helpen u hier graag bij.

Afgeronde projecten

In de afgelopen 25 jaar hebben wij verschillende mooie projecten mogen afronden. Om u een betere indruk te geven ons werk raden wij u aan om eens te kijken naar onze referenties.

Onze service

Naast de service die u gewend bent, doen wij er een schepje boven op. Dit doen wij door uw vloer te leggen wanneer u dat prettig vind. Wij stellen ons zelf 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend. Wij zorgen er voor dat uw sportruimte uitgeruimd word. Na het leggen van de vloer ruimen wij alles weer netjes in. Overigens zou dit ook een leuke oefening kunnen zijn voor uw cursisten. Lees hier meer over onze extra service.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u na het lezen van bovenstaande meer informatie ontvangen over een sportvloer of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?