Schoolvloeren Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor al uw schoolvloeren bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Voor de gehele zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland zij wij dé vloerenspecialist. Wij specialiseren ons daarbij in de zorg, bedrijfsleven en het onderwijs. Al ruim 25 jaar worden onze schoolvloeren gelegd door ervaren vloerenleggers. Wij werken nauw samen met verschillende grote fabrikanten zoals Forbo, Desso en Tarkett, maar ook het merk Nora voor rubber schoolvloeren. Door deze samenwerking hebben wij de mogelijkheid om onze vloeren tegen een scherpe prijs in te kopen. Hierdoor kunnen wij ook onze klanten een scherpe prijs bieden. Wilt u direct snel uw prijs berekenen? Ga dan naar onze vloerencalculator.

Schoolvloeren: Ons assortiment

Bij Projectvloeren Nederland beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan schoolvloeren. Onze vloeren zijn geschikt voor zowel het lager- als hoger onderwijs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor duurzame en slijtvaste vloeren zoals linoleum/marmoleum of een rubber vloer. Echter zijn ook PVC vloeren geschikt. Uiteraard zit in ons assortiment het nieuwe product PVC LOOSE LAY. Losleggen over een bestaande vloer heen leggen levert veel besparing op!  Kijk ook eens op onze bulletinboard pagina voor meer informatie over prikwanden die wij leveren. Voor meer informatie over onze vloeren kunt u hier ons uitgebreide assortiment bekijken. Wilt u liever advies op maat? Één van onze projectconsultants komt bij u langs en geeft vrijblijvend advies over welke vloer het meest geschikt is voor uw locatie. Plan hiervoor direct uw afspraak in.

Schoolvloeren en overige referenties

In het verleden hebben wij binnen het onderwijs al vele mooie projecten mogen afronden.  We durven rustig te zeggen dat we één van de marktleiders zijn binnen dit segment. Wilt u meer lezen over wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze referenties.

Schoolvloeren, maar dan een tikkie anders

Bij Projectvloeren Nederland pakken wij het nét even wat anders aan dan onze concurrenten. Wij bieden u net dat beetje extra service, waardoor u totaal geen omkijken meer heeft naar het leggen van uw nieuwe vloer(en). Hoe wij dit doen? Wij leggen uw nieuwe vloer wanneer u dat wilt. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar (dus ook in de weekenden). Uiteraard leggen wij de vloeren ook tijdens de schoolvakanties! Wij ruimen u locatie daarbij volledig uit en wanneer klaar, zetten wij alles weer op dezelfde plek terug. Naast dat wij uw nieuwe vloer leggen, verzorgen wij (desgewenst) ook het onderhoud. U bereikt op die manier een optimale levensduur van uw vloer.

Contact over onze schoolvloeren

Wilt u meer weten over onze schoolvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.    

Projectinrichting onderwijs

Wist u dat wij naast het leggen van nieuwe vloeren, ook complete projectinrichting voor het onderwijs verzorgen? Voor al uw gordijnen (zoals podium- of toneel gordijnen), zonwering en schilderwerk komen wij bij u over de vloer. Wilt u meer informatie over het verzorgen van uw complete projectinrichting? Bekijk dan www.projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?