Schoolvloeren Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor alle schoolvloeren ben je bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Voor de gehele zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland zijn wij dé vloerenspecialist. Wij specialiseren ons daarbij in de zorg, bedrijfsleven en het onderwijs. Al ruim 25 jaar worden onze schoolvloeren gelegd door ervaren vloerenleggers.
Wij werken nauw samen met verschillende grote fabrikanten zoals Forbo, Desso en Tarkett, maar ook het merk Nora voor rubber schoolvloeren. Door deze samenwerking hebben wij de mogelijkheid om onze vloeren tegen een scherpe prijs in te kopen. Hierdoor kunnen wij ook onze klanten een scherpe prijs bieden. Wil jij direct snel je prijs berekenen? Ga dan naar onze vloerencalculator

Of vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Schoolvloeren: Ons assortiment

Bij Projectvloeren Nederland beschikken we over een uitgebreid assortiment aan schoolvloeren. Onze vloeren zijn geschikt voor zowel het lager- als hoger onderwijs. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor duurzame en slijtvaste vloeren zoals linoleum/marmoleum of een rubber vloer. Echter zijn ook PVC vloeren geschikt. Uiteraard zit in ons assortiment het nieuwe product PVC LOOSE LAY. Daarmee leggen we de nieuwe vloer los over de bestaande vloer, dat levert veel besparing op!
Kijk ook eens op onze bulletinboard pagina voor meer informatie over prikwanden die wij leveren. Voor meer informatie over onze vloeren kan je hier ons uitgebreide assortiment bekijken. Wil je liever advies op maat? Één van onze projectconsultants komt bij jou langs en geeft vrijblijvend advies over welke vloer het meest geschikt is voor uw locatie. Plan hiervoor direct een afspraak in.

Schoolvloeren en overige referenties

In het verleden hebben wij binnen het onderwijs al vele mooie projecten mogen afronden. We durven rustig te zeggen dat we één van de marktleiders zijn binnen dit segment. Wil je meer lezen over wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze referenties.

Schoolvloeren, maar dan een tikkie anders

Bij Projectvloeren Nederland pakken wij het nét even wat anders aan dan onze concurrenten. Wij bieden jou net dat beetje extra service, waardoor je totaal geen omkijken meer hebt naar het leggen van een nieuwe vloer. Hoe wij dit doen? Wij leggen de nieuwe vloer wanneer jij dat wil. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar (dus ook in de weekenden). Uiteraard leggen wij de vloeren ook tijdens de schoolvakanties! We ruimen de locatie daarbij volledig uit en wanneer klaar, zetten wij alles weer op dezelfde plek terug. Naast dat wij jouw nieuwe vloer leggen, verzorgen wij (desgewenst) ook het onderhoud. Je bereikt op die manier een optimale levensduur van de nieuwe vloer.

Contact over onze schoolvloeren

Wil je meer weten over onze schoolvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Projectinrichting onderwijs

Wist je dat wij naast het leggen van nieuwe vloeren, ook complete projectinrichting voor het onderwijs verzorgen? Voor alle gordijnen (zoals podium- of toneel gordijnen), zonwering en schilderwerk komen wij graag over de vloer. Wil je meer informatie over het verzorgen van jouw complete projectinrichting? Bekijk dan www.projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?