Rubbervloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland legt en levert al meer dan 30 jaar rubber vloeren in verschillende vormen en patronen voor de zakelijke markt. Een rubbervloer heeft een zeer lange levensduur. De vloeren gaan vaak meer dan 20 jaar mee en zijn ook nog eens zeer elastisch, waardoor ze zwaar te belasten zijn. Nog meer voordelen? Zeker. Rubbervloeren hebben een vuil afstotende werking. Hierdoor zijn de vloeren eenvoudig schoon te maken en zeer hygiënisch. Ook vallen krassen nauwelijks op, is rubber brandveilig en relatief zacht. De meest verkochte prijsrange ligt tussen de €35 en €50 per m2. Hieronder kunt u een vrijblijvende snelofferte opvragen voor een rubbervloer.

Vrijblijvende snelofferte

Een rubber vloer voor in de zorg of horeca

RubbervloerDe eigenschappen van rubber, zoals hierboven beschreven, maken de vloer uitermate geschikt voor horecazaken en zorginstellingen. In de horeca komt een rubber vloer goed van pas. Vaak is de vloer daar glad door drank- en etensresten. Rubber heeft perfecte antislip eigenschappen waardoor uitglijden en vallen wordt voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een rubber vloer achter de bar of in de keuken.

Rubber is ook uitermate geschikt voor de zorg. Nergens worden zo veel eisen gesteld aan de ruimte als in de zorg. Doordat de vloer beschikt over antislip is het veilig voor medewerkers en patiënten. Ook zijn de vloeren erg hygiënisch waardoor gezondheidsrisico’s afnemen. De pluspunten van een rubbervloer vindt u hieronder nog eens opgesomd:

  • Een rubbervloer heeft een levensduur van meer dan 20 jaar;
  • De vloer is gemakkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch;
  • De vloeren zijn relatief zacht en krassen vallen nauwelijks op;
  • Rubber is slipbestendig;
  • Doordat de rubbervloeren elastisch zijn, zijn deze zwaar te belasten.

Meer informatie over onze rubbervloeren?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen en wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan contact met ons op. Bij Projectvloeren Nederland kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw ruimte.

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?