Rubber vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

NATUURLIJKE, ONDERHOUDSARME EN STERKE RUBBER VLOEREN

Rubber vloeren leveren en leggen wij in verschillende vormen. Zo is een rubber vloer verkrijgbaar in tegels of als rubber vloer op rol (in banen). Onze rubber vloeren zijn zeer elastisch. De vloeren hebben daardoor het vermogen om enorme belastingen onder zeer verschillende invloeden te weerstaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze rubber vloeren zijn er tegen bestand. Naast dat onze rubber vloeren een vuil afstotende werking hebben, is het een natuurproduct. Dat bekent dat rubber vloeren recyclebaar zijn en dus goed voor het milieu.

Rubber vloer voor de zorg

Rubber is een fascinerende grondstof die wij al 25 jaar met succes toepassen. Onze rubberen vloerbedekkingen zijn geschikt voor zware en zeer zware belasting en door hun extreem dichte oppervlak ook vuilafstotend. Dit resulteert in goede hygiënische eigenschappen en lage reiniging- en onderhoudskosten. Dit is dan ook de reden dat ziekenhuizen of verpleeginrichtingen kiezen voor een dergelijke vloer. Echter, wij komen ook graag eens bij je langs wanneer je een vloer wilt die past binnen jouw school of kantoorpand. Je kunt hier bekijken welke vloeren voornamelijk gekozen worden binnen het onderwijs of bedrijfsleven.

Vraag hier direct gemakkelijk en vrijblijvend je offerte aan!

VOOR – EN NADELEN RUBBER VLOER OP EEN RIJ:

Wij sommen graag de pluspunten van een rubber vloer voor je op:

  • De vloer heeft een levensduur van meer dan twintig jaar;
  • De vloeren zijn uitermate geschikt voor zware belasting;
  • De vloeren hebben een vuilafstotende werking;
  • Rubber is een natuurproduct;

En de nadelen? Rubber vloeren kunnen erg glad worden wanneer deze nat zijn.

Weten welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Wat kost een rubber vloer?

Je kunt er bij een rubber vloer vanuit gaan dat de meest verkochte prijsrange tussen de €35 en €50 per m2 ligt. Ontvang je graag een specifiekere prijsindicatie gericht op jouw specifieke situatie? Dat kan. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen en wil je meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan contact op via 026-3121701 en wij staan je graag te woord. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl of meteen (geheel vrijblijvend) een afspraak in plannen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie van ons!


Blog Bekijk alles

‘WAT HEBBIE NOU GELEERD…VAN DIE CORONA CRISIS?’

Pfff… Een interessante vraag die best lastig te beantwoorden is. Het is meer: wat heb je nou ervaren van die Crisis? Het eerste antwoord dat in mij opkomt is: veerkracht! Onze maatschappij, de wereld, de mens, het gezin, onze gezondheid, ons zakendoen. Veel veerkracht. “Veerkracht is het vermogen om te...