Rubber vloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Al 30 jaar lang legt Projectvloeren Nederland vloeren van topkwaliteit. Een rubber vloer is één van de kwalitatieve vloeroplossingen die wij aanbieden. Een rubber vloer ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook veel functionele voordelen. De vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en het oppervlak heeft geen voegen of coatings. Projectvloeren Nederland heeft de voordelen van een rubber vloer voor u op een rijtje gezet.

Mogelijkheden rubber vloer 

Een rubber vloer is verkrijgbaar in tegels of als rubber op rol. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat een rubber vloer geleverd en gelegd kan worden in verschillende vormen. Projectvloeren Nederland werkt samen met drie gerenommeerde merken, namelijk: Nora, Artigo en LEOXX. Het Nora assortiment biedt meer dan 300 kleur-, design- en oppervlakvarianten in het standaard assortiment. De rubbercollectie van LEOXX bestaat uit een kleurenpallet van 69 basiskleuren. Zo weet u zeker dat Projectvloeren Nederland de geschikte rubber vloer voor u kan samenstellen.

Bekijk hier onze rubber merken

Hygiënisch

Rubbervloeren staan bekend om een zeer goede vuil afstotende werking. Hierdoor zijn de vloeren makkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch. Dit resulteert in goede hygiënische eigenschappen en lage reiniging- en onderhoudskosten. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor zorginstellingen. Vloeren in zorginstellingen moeten namelijk aan hoge eisen voldoen. Met een rubber vloer voldoet u aan hygiënische, medische en veiligheidsnormen. Meer informatie over onze vloeren voor zorginstellingen kunt u hier vinden. 

Duurzaam 

rubber vloerEen ander belangrijk pluspunt is de lange levensduur van rubber vloeren. De vloeren gaan vaak langer dan 20 jaar mee! Dit betekent dat u uw vloer minder snel hoeft te vervangen en dit is weer beter voor het milieu en scheelt in kosten voor u.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid staat hoog op de prioriteitenlijst van Projectvloeren Nederland. Al bij de inventarisatie van uw huidige vloeren starten we met het duurzame proces. U kunt hier meer lezen over wat Projectvloeren Nederland doet op het gebied van MVO en duurzaamheid.

Krasbestendige rubber vloer

Rubbervloeren staan er om bekend dat zij zwaar te belasten zijn. Dat is ook een van de redenen waarom de vloeren een lange levensduur hebben. De vloeren zijn relatief zacht en krassen vallen nauwelijks op. Een ander groot voordeel is het feit dat rubber slipbestendig is. Dit zorgt voor extra veiligheid op de werkvloer.

Wilt u meer weten over de rubber vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via info@projectennederland.nl of 026-3121701. Een snelofferte opvragen kan via onderstaande knop:

Snelofferte aanvragen

 

 

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?