Achtergrond afbeelding footer

Cocon Wonen

”In week 50 en 51 van 2018, heeft Projectvloeren Nederland op onze locatie Honsbergen, de vloer vernieuwd op de begane grond en in de hal. Voor een gebouw met 225 appartementen, waarvan bijna alle voorzieningen op de begane grond zijn, is dit een cruciale verkeersruimte. Uiteindelijk is ervoor gekozen om Tarkett vinylstroken over een tegelvloer heen te leggen. Er kwamen genoeg zaken bij kijken om je als opdrachtgever zorgen over te maken: veel egaliseren, soepele aansluitingen maken op de liftschachtdeuren en bewoners omleiden.

Uiteindelijk is alles heel erg soepel verlopen en heeft Projectvloeren Nederland het project binnen de gestelde tijd afgerond. Het project is uitgevoerd door prettige en vriendelijke werklieden. Fijne bijkomstigheid was dat de bewoners geen klachten hebben gehad! Al met al heeft dit geresulteerd in een schitterend eindproduct.

Wederom een mooi en betrouwbaar uitgevoerd werk van Projectvloeren Nederland. Gezien de ervaring met Projectvloeren Nederland in de afgelopen 5 jaar, had ik eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. Het loopt altijd zo lekker. Neemt niet weg dat deze positieve feedback volkomen terecht is en volledig verdiend!”


Geplaatst op 25 september 2023