Vloeren PVC

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

vloeren pvcJe denkt er waarschijnlijk nieteens bij na, maar je maakt elke dag gebruik van verschillende soorten vloeren. Zo ook van PVC vloeren. PVC vloeren zijn erg populair en worden steeds vaker gelegd. Zowel particulier als zakelijk.  PVC vloeren zijn eenvoudig aan te brengen, gaan lang mee en relatief eenvoudig in onderhoud. Daarnaast kun je qua kleuren en dessins alle kanten op. Volledig naar eigen smaak. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over PVC vloeren.

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking voorzien van een harde slijtvaste toplaag en verkrijgbaar in tegels, banen en plankmotief. Een PVC vloer is erg geschikt voor de zakelijke markt, maar wordt ook vaak gelegd in de particuliere sector.

Een aantal belangrijke eigenschappen van PVC vloeren zijn:

  • Een PVC vloer heeft een levensduur van meer dan twintig jaar;
  • Onderhoudsarm Vinyl;
  • Een PVC vloer is breed toepasbaar in de zakelijke markt;
  • Een PVC vloer heeft een harde toplaag van 0.55 mm tot wel 0.8 mm;
  • De meeste verkochte prijsrange van PVC ligt tussen de €25 en €35 per m2.

Ik wil meer weten over PVC vloeren

Loose lay PVC vloeren

Een trend op het gebied van PVC vloeren zijn de zogenaamde Loose Lay PVC vloeren. Dit zijn kunststof vloeren (PVC) die je niet hoeft te lijmen. Je legt ‘m gewoon los. Loose lay PVC op zijn Engels. En dat is wel bijzonder, want een vloer krijgt heel wat te verduren. Bureaustoelen, pallet wagens, mensen die er op lopen, met hun schoenen schuiven, enzovoort. Een vloer moet dus wel op zijn plaats blijven. Door een ingenieuze constructie aan de onderzijde van de planken en tegels blijven de los leg PVC stroken/tegels liggen. De antislip rug maakt de Loose lay PVC vloer van Projecten Nederland uniek.

Lees meer over Loose Lay PVC Vloeren

Benieuwd naar de kosten die verbonden zijn aan nieuwe PVC vloeren voor in jouw school, kantoor, zorginstelling of horecagelegenheid? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Heb je andere vragen of wil je aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact op viaa 026-3121701 of info@projectennederland.nl.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Projectvloeren Nederland is al ruim 30 jaar lang een échte vloerenspecialist. Wij leggen uitsluitend vloeren van de beste kwaliteit. Deze vloeren worden gelegd door onze (veelal) zelfopgeleide vakmannen. Dankzij onze service zorgen wij ervoor dat onze klanten bij ons terug blijven komen.

Naast vloeren van topkwaliteit bieden wij zoals gezegd een uitgebreide service. Zo zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. Dus ook in de weekenden. Wij zorgen er op die manier voor dat u ongestoord kunt doorwerken.

Het turnkey opleveren van inrichtingsprojecten, inclusief het in- en uitruimen van bedrijven, scholen en zorginstellingen in het kader van aangenomen inrichtingsprojecten.

U geniet gegarandeerd jarenlang van uw vloer: wanneer wenselijk onderhouden wij uw vloer namelijk ook. Gemak voor de klant staat bij ons voorop: één telefoontje is genoeg en wij regelen de rest!

Meer weten over wie wij zijn?

Kiezen zorg, onderwijs & scholen voor PVC vloeren?

In de loop der jaren hebben wij de nodige ervaring op gedaan op het gebied van welk vloertype het beste aansluit bij een bepaald pand. Zo hebben wij in kaart kunnen brengen welk vloertype het meest gekozen wordt binnen de zorg, het onderwijs en binnen kantoren.

Vloeren Zorg

Nergens anders worden zo veel eisen gesteld aan ruimtes als in de zorg. Belangrijk in de zorg is natuurlijk hygiëne, onderhoud, praktische schoonmaak mogelijkheden, maar ook de levensduur. Een geschikte zorgvloer moet een prettige sfeer in de verblijfsruimten creëren en passen bij de inrichting en smaak van de gebruikers.

Welke vloer kiest de zorg?

Vloeren Kantoren

De zakelijke gebruiker. Een VVE ( vereniging van eigenaren) maar ook de vele overheidsinstellingen hebben de Projectvloeren in hun vaak digitale rolodex staan. Van kantoren met het nieuwe werken over de vloer tot trappenhuizen in appartementencomplexen. Projectvloeren Nederland levert een grote verscheidenheid aan vloeren. Betaalbaar, soms exclusiever, goed schoon te houden en vriendelijk voor de gebruiker zijn veel gehoorde kreten als we in gesprek zijn met de zakelijke klant.

Welke vloeren kiezen kantoren?

Vloeren Scholen

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type schoolvloeren. Wij bieden u vloeren voor scholen aan van alle gerenommeerde merken.  Onze adviseurs houden rekening met aspecten zoals akoestiek, luchtkwaliteit, krasbestendigheid maar ook toekomstige onderhoudskosten en duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Welke vloeren kiest het onderwijs?


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?