PVC vloeren Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wens je  voor jouw bedrijf, school of zorginstelling een nieuwe PVC vloer (ook wel vinyl genoemd)? Projectvloeren Nederland kan dit voor jou verzorgen op locatie in Utrecht. Wij leveren PVC vloeren in de regio Utrecht. We zijn het adres voor vloeren voor heel zakelijk Nederland.

Wat is een PVC vloer?

pvc vloeren UtrechtEen PVC vloer heeft diverse voordelen. Zeker voor zakelijk gebruik. Een PVC vloer (vinyl) is een kunststof vloerbedekking met een harde slijtvaste toplaag.  Erg eenvoudig schoon te houden en te onderhouden. Daarnaast erg duurzaam, vochtbestendig en daardoor erg praktisch.

De PVC vloer is verkrijgbaar in tegels, banen en een plakmotief. De vloer is verkrijgbaar in houtdessins, structuren van steen, glas en metaal. Er zijn meer dan 1000 dessins verkrijgbaar. De ondergrond voor een PVC vloer moet glad zijn. Wij leggen hiervoor dan een speciale ondervloer.

Welke merken PVC vloer zijn er?

In het assortiment vloeren hebben wij de volgende merken in PVC vloeren: Moduleo, TFD, Tarkett Leoxx en Forbo. Wij kopen deze vloeren groots in, en daardoor kunnen wij samen met onze leveranciers goede prijzen aanbieden.

Wat kost een PVC vloer?

Wil je een indicatie van een prijs van een PVC vloer? Kijk op onze vloerencalculator bereken de verwachte prijs. Je wil natuurlijk graag vooraf weten wat je investeert in een vloer. Wij hebben een simpel hulpmiddel, hiermee kun je snel zelf een richtprijs berekenen voor de vloer van jouw keuze. Hier kun je meer lezen over het zelf een prijs berekenen.

PVC Vloeren Utrecht

Wij hebben al veel PVC vloeren in Utrecht gelegd. Bent u geïnteresseerd in ervaringen van onze bestaande klanten uit Utrecht?  Laat het gerust weten. Wij komen je er graag meer over vertellen. Wij komen graag naar Utrecht voor advies of een vrijblijvende offerte. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?