PVC vloeren Eindhoven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

PVC vloeren Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf, school of zorginstelling. Misschien is dan de PVC vloer (ook wel vinyl) een geschikte vloer voor u. We leveren veel PVC vloeren aan zakelijk Nederland en zeker ook in de regio van Eindhoven

Voordelen van een PVC vloer:

  • erg geschikt voor zakelijk gebruik
  • is een kunststof vloerbedekking
  • heeft een harde slijtvaste toplaag
  • is eenvoudig schoon te houden
  • is makkelijk in onderhoud.
  • is erg duurzaam
  • is vochtbestendig

Allemaal erg goede redenen waarom zo’n vloer erg geschikt is voor u in de regio van Eindhoven. Samen met onze specialisten bekijken wij wat voor u de beste pvc vloer is. Wij komen graag naar Eindhoven voor een vrijblijvend advies.

Een PVC vloer kan gelegd worden in tegels, banen en een plakmotief. Een PVC vloer is verkrijgbaar in meer dan 1000 dessins. Denk hierbij aan houtmotief, steenstructuur, glasmotief en metaalmotief.

Merken PVC vloeren

Veel klanten in de regio van Eindhoven gingen u al voor met een PVC vloer. Deze klanten kiezen meestal uit één van de volgende merken wanneer het gaat over PVC (vinyl) gaat: Moduleo, Tfd, Tarkett Leoxx en Forbo.

Ben u benieuwd wat een PVC vloer ongeveer gaat kosten? Kijk dan op onze Bereken uw prijs. Hier kunt u zelf, snel en eenvoudig een prijs van een vloer berekenen. Wilt u daarna een vrijblijvende offerte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Dat is ook mogelijk.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wanneer u meer informatie wilt over een PVC vloer, dat is mogelijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl.
Ook kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen via de website. Op die manier krijgt u altijd een advies op maat en kunnen we u goed verder helpen.

Vraag hier gemakkelijk en vrijblijvend uw offerte aan!

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?