PVC vloeren Duiven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze PVC vloeren in Duiven en omstreken vormen een zeer duurzame toepassing, u kunt daar meer dan 20 jaar gebruik van maken. Dat  betekent dat u nauwelijks omkijken heeft naar de vloer, die u zowel particulier als zakelijk uitstekend kunt toepassen. Onze PVC vloeren uit Duiven zijn uiterst duurzaam en daarnaast onderhoudsarm. Het is voldoende om de vloer goed schoon te houden en zo nu en dan een behandeling te geven. Qua onderhoud komt er echter veel minder bij kijken dan wanneer u bijvoorbeeld gebruik zou maken van hout.

Ik wil meer weten over PVC vloeren. 

Niet alleen vloeren in Duiven!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duiven, maar wij bedienen klanten door heel Nederland. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

PVC vloer in talloze dessins

Daarnaast zijn de PVC vloeren in Duiven beschikbaar in meer dan 1.000 verschillende dessins. We zorgen er op die manier voor dat u de vloer aan kunt laten sluiten bij bijvoorbeeld de kleuren op de wanden of die van het meubilair dat u heeft staan. Heeft u een specifieke voorkeur, of wenst u inspiratie op te doen? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Onze PVC vloeren  zijn voorzien van een harde toplaag om slijtage te voorkomen en zijn daardoor zeer breed toepasbaar. We adviseren u graag over de mogelijkheden met deze vloeren, zowel binnen het particuliere als het zakelijke gebruik.

Recyclebare PVC vloeren in Duiven

Bovendien maken we gebruik van recyclebare PVC vloeren. We zorgen er op die manier voor dat u op een duurzame wijze gebruik kunt maken van hoogwaardige materialen. De vloeren hebben een minimale schadelijke invloed op het milieu, waardoor de toepassing vooral zakelijk in trek is. Gemiddeld kosten onze PVC vloeren zo’n €25 – €35 per vierkante meter, uiteraard brengen we u graag een offerte op maat uit.

Contact

Wilt u meer weten over onze PVC vloeren uit Duiven, of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u. Contact opnemen kan via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

PVC vloeren

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?