PVC vloerbedekking

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

PVC vloerbedekking voor uw pand(en) laat u leggen door Projectvloeren Nederland. Projectvloeren Nederland is dé vloerenlegger voor de zakelijke markt in Nederland en delen van België & Duitsland. Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten waardoor wij u scherpe prijzen kunnen garanderen. Onze vloeren worden daarbij gelegd door ervaren vloerenleggers. Zij hebben het leggen van een vloer tot kunst verheven. Maar wat is PVC vloerbedekking eigenlijk? Een PVC vloer is een vloer gemaakt van kunststof. De vloer is voorzien van een hard toplaag die ook nog eens een hoge slijtvastigheid heeft. Wij hebben in de loop der jaren veel PVC vloeren gelegd binnen de zakelijke markt. Veel mensen kiezen voor PVC, omdat PVC een lange levensduur heeft, onderhoudsvriendelijk en breed toepasbaar is. Meer weten over ons PVC? Lees hier verder.

Assortiment PVC vloer

Bij Projectvloeren Nederland heeft u een ruime keuze als het gaat om een PVC vloer. Ons assortiment bevat meer dan 1.000 verschillende soorten PVC vloeren. De PVC vloerbedekking is leverbaar in planken, banen en tegels. U kunt hierbij kiezen uit hout-, metaal-, glas of steendessins, maar dit is lang niet alles. Wilt u meer weten over de soorten PVC vloeren in onze collectie? Neem contact met ons op of plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Zij kunnen u het beste adviseren over het type vloer dat binnen uw pand past.

Loose Lay PVC vloeren

Een steeds vaker gelegde vloer is de Loose Lay PVC vloer. Deze vorm van PVC vloerbedekking is uniek, omdat er geen lijm gebruikt wordt om de vloer vast te leggen aan de vloer. Daarnaast heeft Loose Lay PVC een geluiddempende werking en zorgt het voor een betere akoestiek binnen uw pand. Meer informatie over de Loose Lay PVC vloeren en haar voordelen? Lees hier verder.

Kosten PVC Vloerbedekking

Bij Projectvloeren Nederland kopen wij zo scherp mogelijk in bij de fabrikanten waar wij mee samenwerken (bijvoorbeeld Forbo, Tarkett & Design flooring). Hierdoor bent u als onze klant ook verzekerd van een scherpe prijs. Wilt u weten wat u ongeveer kwijt gaan zijn wanneer u een nieuwe vloer wilt leggen? Vul dan onze vloerencalculator in. Wanneer u direct een uitgebreide offerte wilt ontvangen vult u de snelofferte pagina in. Liever vandaag dan morgen een adviseur op locatie? Maak gebruik van onze afspraakplanner.

PVC vloer online bestellen

Wilt u uw PVC vloer online bestellen? U kunt dan terecht op www.deprojectvloer.nl. U vindt hier tal van PVC vloeren die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Wij leveren de vloeren bij u op locatie of u komt de vloeren bij ons ophalen. Wanneer u er voor kiest om online te bestellen staan wij nog steeds voor u klaar om de vloer te komen leggen!

Contact met Projectvloeren Nederland

Meer weten over de mogelijkheden van PVC vloerbedekking? Neem contact op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?