PVC vloer op kantoor

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

pvc vloer op kantoorBent u op zoek naar een nieuwe pvc vloer op kantoor? Dan helpen wij u graag. Projectvloeren Nederland heeft al ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van pvc vloeren op kantoren. Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkste. Projectvloeren Nederland werkt met echte vakmannen die een hart hebben voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Allemaal zijn zij VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Waar wacht u nog op?

Waarom kiezen voor een pvc vloer op kantoor?

Een pvc vloer, waarom is dat geschikt voor uw kantoor? Projectvloeren Nederland legt dat graag aan u uit. Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. Ondanks het feit dat een PVC vloer dus helemaal geen hout bevat, zijn deze bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. PVC is voorzien van een harde slijtvaste toplaag. Deze toplaag is ongeveer 0.55 tot 08 mm dik. Hierdoor is de PVC vloer sterk en kent deze een levensduur van meer dan twintig jaar. Door de toplaag ontstaat er ook veel minder beschadiging. Doordat de vloer erg lang mee gaat voortkomt u vroegtijdige vervanging en daardoor extra kosten.

Ook wanneer u vloerverwarming heeft op kantoor is een PVC vloer geschikt. De warmte wordt gemakkelijk door PVC doorgelaten. Dit is aangenaam voor uw medewerkers. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsarm en is regelmatig stofzuigen of dweilen al voldoende basisonderhoud. Wij adviseren u graag in aanvullende reinigingsmiddelen.

Mogelijkheden pvc vloer op kantoor

Naast het feit dat een PVC vloer erg sterk is, zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden. De vloer is verkrijgbaar in tegels, banen en plankmotief en daardoor breed toepasbaar in de zakelijke mark. U kunt ook kiezen voor loose lay PVC. Dit betekent eenvoudig ‘losleg PVC’. De naam is ontstaan doordat er geen lijm gebruikt wordt om de vloer te plaatsen. Deze ligt als het ware los op de grond. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van PVC? Lees dan hieronder verder.

Meer informatie over PVC en looselay PVC

Contact

Wilt u graag een pvc vloer laten plaatsen op kantoor? Dan helpen wij u graag. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of advies. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Contact opnemen

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?