PVC vloer op kantoor

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

pvc vloer op kantoorBent je op zoek naar een nieuwe pvc vloer op kantoor? Dan helpen wij graag. Projectvloeren Nederland heeft ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van pvc vloeren op kantoren. Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkste. Projectvloeren Nederland werkt met echte vakmannen die een hart hebben voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Allemaal zijn zij VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Waar wacht je nog op?

Waarom kiezen voor een pvc vloer op kantoor?

Een pvc vloer, waarom is dat geschikt voor jouw kantoor? Wij leggen het graag uit. Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. Ondanks het feit dat een PVC vloer dus helemaal geen hout bevat, zijn deze bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. PVC is voorzien van een harde slijtvaste toplaag. Deze toplaag is ongeveer 0.40 tot 1 mm dik. Hierdoor is de PVC vloer sterk en kent deze een levensduur van meer dan twintig jaar. Door de toplaag ontstaat er ook veel minder beschadiging. Doordat de vloer erg lang mee gaat voorkom je vroegtijdige vervanging en daardoor extra kosten.

Ook wanneer je vloerverwarming hebt op kantoor is een PVC vloer geschikt. De warmte wordt gemakkelijk door PVC doorgelaten. Dit is aangenaam voor iedereen die in de ruimte met deze vloer werkt. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsarm en is regelmatig stofzuigen of dweilen al voldoende basisonderhoud. Wij adviseren graag in aanvullende reinigingsmiddelen.

VOOR – EN NADELEN PVC VLOER OP EEN RIJ

  • Een PVC vloer heeft een lange levensduur door een harde toplaag van 0.4 mm tot wel 1 mm;
  • PVC vloeren zijn in meer dan 1000 verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar;
  • De vloer is in tegelformaat, plankformaat, visgraat, Hongaarse punt en kasteelplanken leverbaar;
  • Ook is de vloer in click en losleg varianten leverbaar. Deze varianten zijn verhuisbaar en recyclebaar;
  • Een homogene PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting;
  • PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stofwissen en droognat dweilen is vaak al voldoende!

De minpunten van een PVC vloer:

– PVC vloeren zijn meestal niet gemaakt van natuurlijke grondstoffen;

– Een diepe kras in heterogene PVC is meestal funest voor de levensduur;

– De ondervloer moet strak en egaal zijn, anders zijn er extra kosten

Weten welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie.

Mogelijkheden pvc vloer op kantoor

Je kunt ook kiezen voor loose lay PVC. Dit betekent eenvoudig ‘losleg PVC’. De naam is ontstaan doordat er geen lijm gebruikt wordt om de vloer te plaatsen. Deze ligt als het ware los op de grond. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van PVC? Lees dan hieronder verder.

Meer informatie over PVC en looselay PVC

Contact

Wilt je graag een pvc vloer laten plaatsen op kantoor? Dan helpen wij graag. Onze adviseurs komen graag langs voor een vrijblijvende offerte of advies. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Contact opnemen

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?