PVC vloer Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

PVC vloer voor jouw bedrijf in Amsterdam? 

Als je op zoek bent naar een PVC vloer voor jouw bedrijf in Amsterdam, dan ben je bij de specialisten van Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij doen het namelijk graag anders dan andere bedrijven. Zo kun je bij ons gemakkelijk je eigen vloer samenstellen, direct een vrijblijvend overzicht van de kosten ontvangen en zorgen wij met onze ‘ongestoord doorwerk’ service dat iedereen op de werkvloer gewoon door kan blijven werken. Benieuwd naar onze services die ons uniek maken? Klik hier om al onze ‘tikkie anders services’ te bekijken.

Projectvloeren Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. 34 vakmannen zijn dagelijks voor jou aan het werk. Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Zij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Daarnaast zijn zij vaak in huis opgeleid tot meestervloerenlegger. Plezier in het werk is hun grootste motivatie! De vakmannen worden aangestuurd door een projectmanager uit jouw regio! Zo zijn er korte lijnen en kan je snel schakelen.

Kortom, Projectvloeren Nederland:

  • Projectstoffeerder sinds 1984;
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Goed opgeleide vakmensen;
  • Gepassioneerd en perfectionistisch;
  • Werken met enorm veel plezier.

Een mooie PVC vloer, wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf in Amsterdam?

Een PVC vloer heeft veel voordelen en mogelijkheden. Zo gaat een PVC vloer lang mee, is deze te verkrijgen in meer dan 1000 verschillende kleuren en uitvoeringen en zijn de vloeren onderhoudsarm.
Een PVC vloer van Projectvloeren Nederland is vooral geschikt voor zware vloer belasting in scholen, zorgcentra, hotels of kantoor. PVC wordt gemaakt in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering bestaat uit meerdere lagen en een keiharde toplaag. Dit heet een heterogene PVC vloer. De toplaag is net als een metallic laklaag van een auto.

De andere variant is een puur PVC product en bestaat uit 2 millimeter homogeen materiaal. Hier is geen laklaag op aangebracht, maar door de door hardheid van het product wel uitermate geschikt voor zware belasting. Dit wordt een homogene PVC vloer genoemd. Homogene PVC vloeren passen we veel toe in magazijnen of in zorgkamers met tilliften. Projectvloeren Nederland somt de voordelen van een PVC vloer hieronder nog eens voor je op:

  • Prachtige hout-, steen-, metaal- en abstracte dessins in passende formaten;
  • Natuurgetrouw reliëf passend bij het design;
  • Levensechte oppervlakte structuren.

Kunnen we iets voor je betekenen? 

Heb je verder nog vragen of wil je graag gebruik maken van een van onze services? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 026-3121701. Ook kun je een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl

Of vraag hier vrijblijvend je offerte aan

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?