PVC visgraat

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ga voor een strak design met een pvc visgraat vloer voor jouw bedrijf

Een PVC vloer is bij uitstek in geschikte vloer voor bedrijven. Deze vloeren zijn namelijk geschikt voor zware belasting. Voor scholen, ziekenhuizen, horeca of kantoren is een PVC vloer heel erg geschikt. Vooral omdat je met een PVC vloer kan kiezen uit veel verschillende ontwerpen, ga voor een PVC visgraat vloer. Maar er zijn veel meer voordelen van een PVC vloer. Deze zetten we hieronder even uiteen:

  • Een PVC vloer heeft een lange levensduur door een harde toplaag van 0.4 mm tot wel 1 mm;
  • PVC vloeren zijn in meer dan 1000 verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar;
  • De vloer is in tegelformaat, plankformaat, visgraat, Hongaarse punt en kasteelplanken leverbaar;
  • Ook is de vloer in click en losleg varianten leverbaar. Deze varianten zijn verhuisbaar en recyclebaar;
  • Een homogene PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting;
  • PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stofwissen en droognat dweilen is vaak al voldoende!

Vraag hier direct gemakkelijk en vrijblijvend je offerte aan

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer is erg geschikt voor zakelijk gebruik. Deze PVC vloer (vinyl) is een kunststof vloerbedekking met een harde slijtvaste toplaag.  Een praktische vloer en daardoor voor veel doeleinden geschikt. Daarnaast erg praktisch en goed schoon te houden.

Een PVC vloer moet een gladde ondergrond hebben, met een speciale ondervloer. Dit kan Projectvloeren Nederland helemaal voor je verzorgen. Ook is het mogelijk om bij ons een staal te ontvangen, zodat je goed weet welke vloer het beste bij jou past. Verkrijgbaar in tegels, en banen in wel meer dan 1000 designs.
In de collectie van Projectvloeren Nederland zitten diverse merken van PVC vloeren zoals Moduleo, Tfd, Tarkett Leoxx en Forbo en nog veel meer. Wij kopen groots in en bieden daarom aantrekkelijke prijzen.

PVC visgraat vloer: ga voor iets unieks!

Een PVC visgraat vloer geeft een zeer luxe en strak design. Visgraat vloeren zijn erg populair en nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Naast het unieke design van een PVC visgraat vloer is het ook mogelijk de vloeren in een Hongaarse punt te leggen. Deze 2 designs zijn erg uniek, maar er zit wel degelijk een verschil in. Het verschil tussen deze typen vloeren hebben we voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier de verschillen

pvc visgraat

Waarom zou je kiezen voor Projectvloeren Nederland?

  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Hierdoor kun je ongestoord doorwerken;
  • Het turnkey opleveren van inrichtingsprojecten, inclusief het in- en uitruimen van bedrijven, scholen en zorginstellingen in het kader van aangenomen inrichtingsprojecten;
  • Je geniet gegarandeerd jarenlang van de vloer: wanneer wenselijk onderhouden wij jouw vloer namelijk ook. Gemak voor de klant staat bij ons voorop: één telefoontje is genoeg en wij regelen de rest!

Contact met Projectvloeren Nederland

Heb je liever persoonlijk contact met ons? Bel dan gerust naar onze binnendienst op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder met informatie over producten, prijzen etc.

En wist je dat wij onder de naam Projecten Nederland als projectstoffeerder naast vloeren, ook gordijnen, zonwering en schilderwerk bij bedrijven, scholen en zorginstellingen verzorgen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op!

Contact opnemen

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?