Projectzonwering Nederland – Hét zonweringbedrijf voor de zakelijke markt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectzonwering Nederland verzorgt de professionele (binnen)zonwering en screens voor de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Je hebt een ruime keuze tussen type zonwering, merken en kleuren en onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van binnenzonwering. Door de grootschalige organisatie en de rechtstreeks relatie met deze fabrikanten zijn wij voordeliger dan een lokale zonweringwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij de wensen van het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Met de Benelux als afzetgebied zijn wij thuis in alles wat jouw werkplek aangenamer maakt door de zon zo nu en dan buiten te houden!

Lees meer

Projectzonwering Nederland – Hét zonweringbedrijf voor de zakelijke markt.

 

Rolgordijnen, plisségordijnen, screens, verticale lamellen, horizontale jaloezieën & paneel gordijnen! Wij verkopen en installeren nagenoeg alle soorten zonwering.

Rolgordijnen

Plisségordijnen

Screens

Horizontale jalozieën

Verticale lamellen

Paneelgordijnen

Onze producten (binnenzonwering) zijn rolgordijnen, plissé gordijnen, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen, vouwgordijnen en (buitenzonwering) screens. Onze producten worden voornamelijk toegepast in de gezondheidszorg, op kantoren, scholen, musea en in de horeca. We bieden een breed scala aan stoffen, kleuren en materialen. Sommige producten kunnen ook gemotoriseerd worden verkocht. Onze merken zijn o.a. Luxaflex, Verosol, B&C en Veroflex.

Het ophangen en installeren van binnenzonwering is een vak. Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van zonwering. Dit durven wij wel te zeggen want wij werken alleen met echte ambachtsmensen. We installeren en vervangen zonwering op maat bij kantoren, scholen en bij zorginstellingen en door heel Nederland.

Je hoeft nooit lang te wachten op uitvoering omdat wij met eigen specialisten werken die snel in actie kunnen komen. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland en België. Van Amsterdam tot Maastricht en van Den Haag tot Antwerpen. Onze werktijden passen we aan bij wat jou het beste uitkomt. Zo zijn we 7 dagen in de week inzetbaar en kunnen wij ons werk doen op het moment dat wij je niet storen op jouw werkplek. Met onze eigen teams garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren. Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als afgesproken. Onze verwenservice is al jaren een veelgevraagde dienst.

Je kunt ons altijd even bellen voor informatie van producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Naast de Projectzonwering verzorgen wij met Projecten Nederland graag ook de andere werkzaamheden. Dus ook de installatie van vloerengordijnen en mogelijk ook het schilderwerk.

Onze werkwijze

Keurmerken  

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...

tapijt corona

Ach grote leider, waar heen leidt de weg?

Eh, zoals als altijd;  alle kanten op! Wat een roerige tijd. Niemand die het nog precies weet. Op enkele despoten na (die met die blonde lok). Dus ik gelukkig ook niet. Uiteraard ben ik gruwelijk nieuwsgierig wat we volgend jaar rond deze tijd weten en doen. Zijn er dan...