Projectvloerbedekking

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Voor al uw projectvloerbedekking kunt u terecht bij Projectvloeren Nederland. Wij zijn al ruim 25 jaar één van de grotere spelers op de zakelijke markt van Nederland. Ook bestrijken wij de grensstreken met België en Duitsland. Wij focussen ons daarbij uitsluitend op de zakelijke markt als zijnde: Het onderwijs, de zorg & het bedrijfsleven (kantoorpanden). Onze projectvloerbedekking wordt grootschalig ingekocht bij bekende fabrikanten als DESSO. Ook gespecialiseerde fabrikanten als EGE en HALBMOND behoren tot onze vaste leveranciers. Bij deze specialisten is het tegenwoordig mogelijk om elk gewenst patroon te laten printen in uw projectvloerbedekking. Bent u nieuwsgierig naar onze projectvloerbedekking, maar wilt u eerst meer weten over Projectvloeren Nederland? Lees dan hier verder.

Projectvloerbedekking: ons assortiment

Projectvloerbedekking is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Bij Projectvloeren Nederland wordt het projecttapijt doorgaans geleverd op rollen van 4 meter breed. De projecttapijttegels zijn leverbaar in tegels van 50x50cm. Deze rollen en tegels zijn te verkrijgen in nagenoeg alle kleuren en daarbij is het dus ook mogelijk om uw bedrijfslogo of eigen ontworpen patroon te laten printen in het tapijt. Op die manier kunt u uw vloerbedekking volledig laten aansluiten op de rest van uw interieur. Voor mensen met COPD of Astma, is tapijt vaak geen ideale oplossing. Onze fabrikant DESSO heeft om die reden de Airmaster op de markt gebracht. Dit is luchtzuiverend tapijt. Dit tapijt gaat gemiddeld zo’n 10 jaar mee en zorgt er voor dat COPD en Astma patiënten zonder enige gevolgen gebruik kunnen maken van de vloeren. Lees hier meer over ons projecttapijt

Wat kost projectvloerbedekking?

Om u een beeld te geven van wat de projectvloerbedekking bij Projectvloeren Nederland kost raden wij u aan om onze vloerencalculator in te vullen. Deze calculator geeft u binnen enkele seconde een prijsindicatie van de te leggen vloeren. Wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Vul dan onze snelofferte in. Heeft u liever direct een adviseur op locatie? Plan dan vrijblijvend een afspraak met ons in. U gebruikt hiervoor onze afspraakplanner.

Projecttapijt online bestellen

Wilt u uw projecttapijt online bestellen? Dit kan via www.deprojectvloer.nl. Dit is de officiele webshop van Projectvloeren Nederland. Binnen enkele dagen ontvangt u uw projecttapijt op locatie. Uiteraard leggen wij deze met alle plezier voor u.

Contact

Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland of onze overige producten? Bel 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.

Projectstoffeerder: Projecten Nederland

Naast vloeren verzorgen wij ook met alle plezier uw complete projectstoffering. Wilt u meer weten over projecten Nederland als projectstoffeerder? Bezoek dan www.projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op