Projecttapijt van Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projecttapijt voor jouw school, zorginstelling, winkel- of kantoorpand? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor al het projecttapijt. Al ruim 25 jaar behoren wij tot de top van de vloerenmarkt in Nederland. Wij focussen ons hierbij op de zakelijke markt. Scholen, zorginstellingen en bedrijfspanden vormen voor het grootste deel onze klantenkring. Het projecttapijt van Projectvloeren Nederland wordt gelegd door ervaren specialisten op het gebied van vloerenleggen. Het projecttapijt waar wij mee werken is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd door gerenommeerde fabrikanten. Wij garanderen je op die manier van een kwaliteitsvloer.

Ons assortiment Projecttapijt

Wij leveren zowel projecttapijt op rollen van 4 meter- als tapijttegels van 50x50cm. Het Projecttapijt van projectvloeren Nederland is te printen met daarop jouw eigen ontwerp. Dit doen wij al vanaf 25m2. Iedere denkbare kleur is hiervoor beschikbaar. Wanneer je zelf nog niet precies weet wat je wil voor jouw pand, kijk dan eens naar inspiratiepagina. Mogelijk haal je hier inspiratie uit voor een eigen ontwerp.

Naast ons standaard projecttapijt leveren wij ook luchtzuiverend tapijt van Desso (airmaster). Zoals de naam al zegt, zuivert dit tapijt de lucht in uw ruimtes. Mensen met COPD of Astma zullen daardoor geen last meer hebben van stoffige ruimtes of tapijt. Wil je meer weten over dit type tapijt? Lees dan hier verder.

Onze tikkie anders service

Wist je dat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn? Wij horen je denken; ‘Dus ook in het weekend?’ Ja, ook in het weekend werken wij door. Daarnaast ruimen wij jouw locaties helemaal uit en wanneer de vloer gelegd is, zorgen wij er voor dat alles weer op de juiste plek terug komt te staan. Ook ontvang je van ons het nodige onderhoudsadvies. Op deze manier proberen wij je te ‘verwennen’ en het net anders aan te pakken dan andere vloerenspecialisten. Lees meer. 

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je na het lezen van bovenstaande meer informatie ontvangen over ons projecttapijt of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?