Projecttapijt van Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projecttapijt voor uw school, zorginstelling, winkel- of kantoorpand? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf  voor al uw projecttapijt. Al ruim 25 jaar behoren wij tot de top van de vloerenmarkt in Nederland. Wij focussen ons hierbij op de zakelijke markt. Scholen, zorginstellingen en bedrijfspanden vormen voor het grootste deel onze klantenkring. Het projecttapijt van Projectvloeren Nederland wordt gelegd door ervaren specialisten op het gebied van vloerenleggen. Het projecttapijt waar wij mee werken is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd door gerenommeerde fabrikanten. Wij garanderen u op die manier van een kwaliteitsvloer.

Ons assortiment Projecttapijt

Wij leveren zowel projecttapijt op rollen van 4 meter- als tapijttegels van 50x50cm. Het Projecttapijt van projectvloeren Nederland is te printen met daarop uw eigen ontwerp. Dit doen wij al vanaf 25m2. Iedere denkbare kleur is hiervoor beschikbaar. Wanneer u zelf nog niet precies weet wat u wilt voor uw pand, kijk dan eens naar onze eerdere ontwerpen. Mogelijk kunt u hier inspiratie uit halen.

Naast ons standaard projecttapijt leveren wij ook luchtzuiverend tapijt van Desso (airmaster). Zoals de naam al zegt, zuivert dit tapijt de lucht in uw ruimtes. Mensen met COPD of Astma zullen daardoor geen last meer hebben van stoffige ruimtes of tapijt. Wilt u meer weten over ons lucht zuiverend tapijt? Lees dan hier verder.

Uw tapijt of tapijttegels online bestellen?

Sinds kort is het ook mogelijk om uw tapijt of tapijttegels online te bestellen. Op www.deprojectvloer.nl bestelt u uw producten eenvoudig. Uiteraard helpen wij u graag bij het leggen van uw tapijt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Onze tikkie anders service

Wist u dat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar zijn? Wij horen u denken; ‘Dus ook in het weekend?’. Ja, ook in het weekend werken wij door. Daarnaast ruimen wij uw locaties helemaal uit en wanneer de vloer gelegd is, zorgen wij er voor dat alles weer op de juiste plek terug komt te staan. U ontvangt van ons ook het nodige onderhoudsadvies. Op deze manier proberen wij u te ‘verwennen’ en het net anders aan te pakken dan andere vloerenspecialisten. Lees meer. 

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u na het lezen van bovenstaande meer informatie ontvangen over ons projecttapijt of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?