Projectstoffering bij projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland biedt ook complete projectstoffering aan. Dit doen wij onder de naam Projecten Nederland. Projecten Nederland is één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering. Onder projectstoffering verstaan wij het leveren en aanbrengen van gordijnen, zonwering & vloeren. Ook het verzorgen van het nodige schilderwerk doen wij met plezier! Wij richten ons hierbij voornamelijk op scholen, zorginstellingen, horeca en het bedrijfsleven. Projecten Nederland is werkzaam door heel Nederland en wij zijn gespecialiseerd in de installatie van bovengenoemde producten. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat je zorgeloos kunt doorwerken terwijl jouw werkplek onder handen genomen wordt.

Projecten Nederland, dé projectstoffeerder

Een heel kantoor, kantoorgebouw, een school, een aula of een operatie kamer. Projecten Nederland verzorgt met alle plezier de projectstoffering. Wij kopen onze vloeren, zonwering en gordijnen, grootschalig in. Hierdoor zijn wij in staat u een betere prijs te bieden dan de lokale winkel in projectstoffering. Ons assortiment bevat alleen producten die voldoen aan de strengste eisen.

Wanneer u zowel vloeren, schilderwerk, gordijnen, als zonwering nodig heeft verzorgen wij ditProjectstoffering graag. In dat geval zorgen wij ervoor dat al deze werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te verwennen met onze tikkie anders service. Dus als wij bijvoorbeeld voor u de werkplek uit mogen ruimen, onze werkzaamheden snel uitvoeren en daarna alles weer perfect in kunnen ruimen dan doen we dat graag voor u! Projecten Nederland draagt op die manier zorg voor een snelle opfrisbeurt of stoffering van uw locatie. Wij pakken alle werkzaamheden tot in detail voor u op.

Wij werken ook over de grens van België of Duitsland en met onze eigen specialisten hebben wij een simpele en transparante werkwijze ontwikkeld die al sinds 1984 aanslaat bij onzeProjectstoffering klanten. Door jarenlange ervaring weten we maar al te goed welke organisatorische en technische uitdagingen van invloed kunnen zijn op uw beslissing. We weten dat de kosten altijd een belangrijke factor zijn en dat is de reden waarom wij producten bieden voor ieder budget. Wij bieden kosteneffectieve oplossingen voor ieder project. Voor overheden, onderwijs, kantoor, gezondheidszorg, hotels, winkels en de vrije tijdssector.

Projecten Nederland werkt met eigen specialisten. Onze projectleiders zorgen voor een goede voorbereiding, een soepel traject en een mooi eindresultaat. Een resultaat waar u en wij trots op zijn. De adviseurs van Projecten Nederland hebben door hun jarenlange ervaring zicht op zaken.

Contact opnemen

Wat verzorgen wij voor u:

 Vloeren

• Projectvloeren Nederland levert en installeert vloeren van gerenommeerde leveranciers en merken. Wij helpen u van A tot Z. Wij verwijderen oude vloeren, egaliseren en plaatsen een ondervloer en leggen uw nieuwe vloer vakkundig. Doordat we rechtstreeks bij de fabrikant inkopen kunnen we de prijs laag houden en toch een perfecte kwaliteit leveren.

 

 Gordijnen

• Projectgordijnen Nederland koopt gordijnen in bij gerenommeerde fabrikanten. U heeft op die manier een ruime keuze uit gordijnen. Onze adviseurs adviseren u graag over wat het beste bij uw locatie past. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij de wensen van het bedrijfsleven , het onderwijs en de zorg.

 

Zonwering

• Projectzonwering Nederland heeft een zeer ruime keuze in de binnen zonwering voor uw school, bedrijf of zorginstelling. Onze adviseurs zorgen ervoor dat deze zonwering goed aansluit bij uw vloeren, wanden en gordijnen. Wij kunnen alle gerenommeerde merken aanbieden en uiteraard ook installeren. Dit kan tegen een prijs waar een lokale winkel niet tegenop kan omdat we rechtstreeks inkopen bij onze fabrikanten.

 

Schilderwerk

• Projectschilders Nederland verzorgt het klein en groot schilderwerk voor binnen en buiten. Daarnaast verzorgen wij ook het behangen van uw wanden. U kunt bij ons terecht voor een advies voor alle gerenommeerde merken en kleuren. Belangrijk is dat onze vakmannen een perfecte kwaliteit leveren en zeker zo belangrijk is het dat zij dit werk goed combineren met het uitruimen en inruimen van uw kantoor. Geen spetters op deuren, vloeren en gordijnen maar een vlekkeloos verloop van uw schilderwerk.

Onze adviseurs en ontwerpers voorzien u graag van passend advies voor uw locatie.

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

U kunt Projecten Nederland altijd bellen voor informatie van producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Projecten Nederland.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?